ROCK INCIDENT 305: Ο IZZY STRADLIN ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ VINCE NEIL


 Τη χρυσή εποχή του MTV αλλά και του hair metal, ο τραγουδιστής των Motley Crue, Vince Neil κι ο κιθαρίστας των Guns and Roses, Izzy Stradlin, έπαιξαν ένα μπουνίδι κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards, στις 6 Σεπτεμβρίου 1989.  Οι Guns N' Roses ήταν υποψήφιοι με το Sweet Child O' Mine στις κατηγορίες Καλύτερου γκρουπ και Καλύτερου Metal Video, κερδίζοντας το δεύτερο και το βραβείο θα παρουσίαζε ο Vince Neil στους Duff McKagan και Steven Adler. Κι ενώ όλα φαινόντουσαν ότι εξελισσόντουσαν βάση προγράμματος, ο Vince Neil τα είχε πάρει με τον Izzy Stradlin γιατί όταν αυτός έλειπε για rafting στο Idaho, η τότε Κα Neil, Sharise Ruddell, προσέξτε επάγγελμα,  mud wrestler και μοντέλο, είχε πάει στο Cathouse club στο Λος Άντζελες και της επιτέθηκε(!) ο Stradlin. Κι ενώ η τελετή απονομής έχει τελειώσει κι ο κόσμος αρχίζει να αποχωρεί, στη σκηνή ανέβηκαν οι Tom Petty με τους Heartbreakers, συνοδευόμενοι από τους Axl Rose και Izzy Stradlin (δες video, o Stradlin φαίνεται λίγο, πίσω από τον Mike Campbell) όπου τραγούδησαν το Free Fallin. Όλη αυτήν την ώρα, ο Neil περίμενε υπομονετικά να τελειώσουν και μόλις ο Stradlin κατέβηκε από τη σκηνή, του έριξε μια γροθιά που ακόμα θυμάται.

Το ξύλο σταμάτησε εκεί καθώς ο σωματοφύλακας του Neil τον απομάκρυνε, με τον Axl να θέλει να πάρει το αίμα του φίλου του πίσω. Τελικά η κατάσταση τελικά εκτονώθηκε και οι δύο τραγουδιστές πήγαν σπίτια τους, με τον Axl να μην χάνει ευκαιρία να δηλώνει ότι η μπουνιά του Neil ήταν τζούφια (αφού δε την έφαγε αυτός!) με τους 2 τραγουδιστές να δίνουν ραντεβού μονομαχίας στο Atlantic City και παρ όλη τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, το ραντεβού δεν έγινε ποτέ. Δείτε εδώ το σχετικό video. Η απορία μου είναι, τι σόι mud wrestler είναι η Κα Ruddell, που της την έπεσε ο Stradlin;
Πάντως το πιο σημαντικό σε αυτήν την ανάρτηση είναι το…video όπου ο Axl τραγουδάει με τον Tom Petty. Ρε, τι εποχές ζήσαμε…….

Α.Ρ.

4/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου