MOTLEY CRUE-DR.FEELGOOD 35 ΧΡΟΝΙΑ/ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ VIRGIN STEELE / 50 YEARS OF MUSIC PHIL MANZANERA


 35 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του, το ιστορικό άλμπουμ των Motley Crue, Dr. Feelgood(1989), επανεκδίδεται για ακόμα μια φορά και θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε ένα εντυπωσιακό box set που θα περιέχει  το άλμπουμ σε βινύλιο, ένα Ep με Demos, ένα Live EP, 24 σέλιδο ένθετο, αφίσα, πένες, Replica backstage pass, Patch, πρόγραμμα περιοδείας, Press kit, φάκελο , φωτογραφίες, το αρχικό δελτίο τύπου και….ιατρικό φάκελο. Δείτε  εδώ το video.
Demos" track listing:
01. Dr. Feelgood (Demo)
02. Get It For Free (Demo)
03. Kickstart My Heart (Demo)
04. Time For Change (Demo)
05. Without You (Demo)
Live track listing:
01. Dr. Feelgood (Live)
02. Don't Go Away Mad (Just Go Away) (Live)
03. Without You (Live)
04. Kickstart My Heart (Live)
05. Same Ol' Situation (S.O.S) (Live)
Η επετειακή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μονό βινύλιο και standard cd


Για μια ακόμα φορά επανεκδίδονται τα πρώτα 2 άλμπουμ των Virgin Steele αλλά αυτή τη φορά έχουμε διαφορετικές μίξεις. Ο DeFeis έχει επαναμιξάρει τα Virgin Steele91982) και Guardians of the Flame(1983), δίνοντας στον ήχο τους άλλη διάσταση. Επίσης και τα δύο άλμπουμ συνοδεύονται από bonus υλικό, καθιστώντας τα ελκυστικά να αγοραστούν από τους die hard fans τους.
Στο πρώτο άλμπουμ Hell From Beyond The Stars, μια εκτέλεση του The Fire God και μια ορχηστρική ηχογράφηση του Virgin Steele. Στο Guardians of the Flame, θα ακούσετε μια  νέα ηχογράφηση του Desert Plains (Judas Priest), το Dirty Blonde Angel και το The Heaven’s Door Suite δεν είναι άλλο παρά μία διασκευή του κλασικού Knockin’ On Heaven’s Door.
 Οι 2 προηγούμενες επανεκδόσεις είχαν γίνει το 2002 και 2018. 

50 Years Of Music είναι ο τίτλος του box set του Phil Manzanera όπου  στα 11 cd του, ξεδιπλώνεται όλη η μεγάλη καριέρα του Άγγλου κιθαρίστα, από την εποχή του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ Diamond Head (1975) έως και το Sound Of Blue(2015). Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια καθώς και το Bonus cd με τίτλο Rare Two, όπου περιέχει 10 ακυκλοφόρητα demos, live tracks καθώς και 2 σπάνια, τα Demo PM 1, που έγραψε μαζί με τον David Gilmοur και παρουσιάστηκε από τους Pink Floyd με τίτλο One Slip στο άλμπουμ  A Momentary Lapse Of Reason(1987) και το live Impossible Guitars από συναυλία των Roxy Music του 1982. Το 50 Years Of Music θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου και θα συνοδεύεται από 100σέλιδο ένθετο.



17/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου