Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ: LACUNA COIL /TODD MICHAEL HALL /NICKELBACK

 

Οι Ιταλοί Lacuna Coil έχουν έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2025 με τίτλο Sleepless Empire που θα είναι το πρώτο άλμπουμ τους μετά το Black Anima(2019). Δείτε το πρώτο video single που είναι το τραγούδι Oxygen, με πρωταγωνίστρια την όμορφη τραγουδίστρια Cristina Scabbia που λέει για το τραγούδι: “ To Oxygene είναι μια ισχυρή εξερεύνηση συναισθηματικής πάλης και εσωτερικής σύγκρουσης. Οι στίχοι μεταφέρουν μια αίσθηση πνιγμού σε ένα τοξικό περιβάλλον, τόσο κυριολεκτικά (στο βίντεο) όσο και μεταφορικά, όπου οι προσπάθειες σωτηρίας, από το «οξυγόνο» είναι κατά κάποιο τρόπο μάταιες. Αυτό το τραγούδι περικλείει το συναίσθημα της προσπάθειας να απελευθερωθούμε από αυτό που μας κρατά κάτω, όταν το ταξίδι είναι γεμάτο με δυσκολίες. Είναι ένας ακατέργαστος ύμνος ευαισθησίας, ανθεκτικότητας και θάρρους να αντιμετωπίσεις αυτό που φαίνεται ανυπέρβλητο. Το ότι έπρεπε να μείνω στο νερό για τόσες ώρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο ήταν καθαρτικό για μένα, η συνειδητοποίηση ότι η ευχάριστη αίσθηση της αιώρησης θα μπορούσε σε μια στιγμή να γίνει επικίνδυνη και θανατηφόρα αν δεν πρόσεχα, ταίριαζε πολύ με το θέμα του τραγουδιού».




Το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο τραγουδιστής των Riot V, Todd Michael Hall και πάλι σε συνεργασία με τον κιθαρίστα των Metal Church, Kurdt Vanderhoof. Το άλμπουμ τιτλοφορείται Off The Rails, περιέχει 10 τραγούδια και 2 bonus tracks και θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου. Δείτε εδώ το video του τραγουδιού  Off the rails



Live άλμπουμ ανήγγειλαν οι Nickelback. Τίτλος του Live From Nashville και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Η ηχογράφησή του έγινε στο Bridgestone Arena του Nashville κατά τη διάρκεια της Get Rollin tour και συμμετέχουν και οι Ernest, Josh Ross και Brantley Gilbert στη διασκευή της επιτυχίας του Steve Earle, Copperhead Road,Chris Daughtry, Bailey Zimmerman και Hardy. Μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνει είναι και τα San Quenti, Savin' Me (with Chris Daughtry), Far Away, Someday, Hero, Copperhead Road (with Brantley Gilbert + Josh Ross), Flower Shops (with Ernest), Photograph, Rockstar (with Bailey Zimmerman), How You Remind Me, Gotta Be Somebody κ.α.

9/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου