ΤΟ JAILBREAK ΤΩΝ THIN LIZZY ΣΕ BOX SET/ 2πλο cd, 2πλό ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ RED-KING CRIMSON/ LAMENT -ULTRAVOX


Μια καινούργια εκδόσης του ιστορικού και πολύ καλού  άλμπουμ των Thin Lizzy, Jailbreak  κυκλοφόρησε στις 28 Σεπτεμβρίου σε μια έκδοση box set, 5CD+Blu-ray όπου εκτός από τις αρχικές ηχογραφήσεις, περιέχει τα τραγούδια σε νέα μίξη και 2 cd με outtakes. Το 5ο CD περιέχει το Live In Cleveland όπως είχε μεταδοθεί τότε ραδιοφωνικά από τον WMMS (Μαϊος 1976). Στο box set περιέχεται Blu-ray με παλιές και νέες stereo mixes, Atmos και  5.1 mixes και του άλμπουμ και ένα καινούργιο animated video του τραγουδιού Jailbreak, βασισμένο στα σχέδια του Jim Fitzpatrick που σχεδίασε και το  εξώφυλλο. Τις νέες μίξεις επέβλεψε ο κιθαρίστας Scott Gorham ενώ και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και σε μονό βινύλιο.
Μια νέα έκδοση του άλμπουμ Red των King Crimson(1974) θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου, σε 2πλό CDs, 2πλό Blu-rays και 2πλό βινύλιο 200GRM. Η καινούργια έκδοση , θα περιέχει σε καινούργιες μίξεις Dolby Atmos, Στα Blu-rays  έχουν συμπεριληφθεί 5 audio bootleg συναυλίες τους από την αμερικάνικη περιοδεία του 1974 (από το άλμπουμ USA), με 5 επιπλέον ακυκλοφόρητα live τραγούδια εκείνης της περιόδου και το bootleg στο Central Park της Ν.Υόρκης (1η Ιουλίου 1974) που ήταν η τελευταία ημέρα της περιοδείας. Οι μίξεις έγιναν από τον Steven Wilson.

Την επιμέλεια της επανακυκλοφορίας του 7ου άλμπουμ των Ultravox, Lament(1984) ανέλαβε ο Steven Wilson και θα είναι διαθέσιμο στις 6 Οκτωβρίου σε 5πλό βινύλιο, 8πλό cd αλλά και σε 2πλό βινύλιο.Ο Wilson είχε επιμεληθεί και τις remastered επανεκδόσεις 3 άλλων άλμπουμ των Ultravox, των Vienna, Rage In Eden και Quartet  
Στην box set συσκευασία των 8cd θα υπάρχει το άλμπουμ σε 5.1 και stereo remixes, 72 συνολικά τραγούδια, 45 από τα οποία ακυκλοφόρητα, όλα τας singles που έβγαλε ο δίσκος (να θυμίσω ότι περιείχε τη μεγάλη επιτυχία Dancing With Tears In My Eyes και το Οne Small Day, τα B-sides, remixes κι άλλα σπάνια. Μεταξύ αυτών και μια συναυλία τους του 1984!

3/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου