ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ HACKNEY DIAMONDS-ROLLING STONES/ DELUXE LONG AFTER DARK-TOM PETTY/BOX SET ΜΕ ΒΙΝΥΛΙΑ ΚΑΙ CD ΑΠΟ BEATLES


 Η…ενισχυμένη επανέκδοση σε 2πλό βινύλιο του πρόσφατου άλμπουμ των Rolling Stones, Hackney Diamonds(2023), θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου και στο 2ο άλμπουμ θα περιλαμβάνονται 7 live τραγούδια, ηχογραφημένα στο Racket, της Ν. Υόρκης. Τα τραγούδια που θα περιέχει είναι τα Angry, Sweet Sounds Of Heaven με την Lady GaGa, Shattered, Tumbling Dice, Jumpin' Jack Flash, Whole Wide World και Bite my Head off.

 Σε deluxe box set θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, το άλμπουμ των Tom Petty and the Heartbreakers, Long After Dark(1982). Εκτός από το remastered άλμπουμ, θα περιέχει 12 τραγούδια από εμφανίσεις στη γαλλική τηλεόραση, με σχόλα των Jimmy Iovine και Cameron Crowe.


Επτά άλμπουμ των Beatles που κυκλοφόρησαν στην Αμερική από την Capitol Records και την United Artists μεταξύ Ιανουαρίου 1964 και Μαρτίου 1965, θα επανακυκλοφορήσουν σε βινύλιο 180 γραμμαρίων και σε ένα box set με τίτλο The Beatles: 1964 U.S. Albums in Mono. Οι επανεκδόσεις θα βασίζονται στις αρχικές μονοφωνικές ταινίες και θα κυκλοφορήσουν στις 22 Νοεμβρίου 2024. Οι τίτλοι τους είναι Meet The Beatles!, The Beatles’ Second Album, A Hard Day’s Night (Original Motion Picture Sound Track), Something New, The Beatles’ Story (2-LPs), Beatles ’65 και The Early Beatles, θα κυκλοφορήσουν με τα αυθεντικά εξώφυλλα και θα περιλαμβάνουν νέα ένθετα τεσσάρων σελίδων με κείμενα του συγγραφέα και ιστορικού των των Beatles, Bruce Spizer. Έξι  από τα άλμπουμ είναι διαθέσιμα και για μεμονωμένη αγορά. Οι μονοφωνικές εκδόσεις των άλμπουμ είχαν να κυκλοφορήσουν από το 1995 και οι βρετανικές εκδόσεις των άλμπουμ τους ήταν διαφορετικές από αυτές των αμερικάνικων.


10/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου