ΟΙ CRIMSON GLORY ΣΤΟ KEEP IT TRUE IV. (video)


 Είχαν στραμμένα όλα τα βλέμματα επάνω τους αλλά τελικά κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τους Crimson Glory που το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ Keep It True Rising IV στο Posthalle του Würzburg, με την καινούργια σύνθεση που περιλαμβάνει τους παλιούς Ben Jackson κιθάρα, Jeff Lords μπάσο και Dana Burnell τύμπανα, μαζί με τους νεοφερμένους Travis Wills τραγούδι και (από το συγκρότημα των Infidel Rising) και τον κιθαρίστα Mark "Borgy" Borgmeyer των Lost Boys, που πήρε τη θέση του Jon Drenning που το 2014 συνελήφθηκε έξω από φυλακή να διευκολύνει με ηλεκτρονικά μέσα αγορά ναρκωτικών ουσιών..
Το Setlist που έπαιξαν ήταν:


01. Valhalla
02. Dragon Lady
03. Lady Of Winter
04. Where Dragons Rule
05. Painted Skies
06. Masque Of The Red Death
07. Queen Of The Masquerade
08. Burning Bridges
09. Chasing The Hydra (καινούργιο τραγούδι, πατήστε εδω να δείτε το video)
10. In Dark Places
11. Eternal World
12. Azrael

Encore:

13. Lost Reflection
14. Lonely
15. Red Sharks



Η εμφάνισή τους στο Keep It True Rising IV ήταν η πρώτη τους μετά από 12 χρόνια και ήδη το συγκρότημα έχει παρουσιάσει 2 ολοκαίνουργια τραγούδια και μέσα στο 2025 περιμένουμε καινούργιο άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής Travis Willis είπε για την πρώτη εμφάνισή τους: "Στην αρχή ήμουν λίγο νευρικός όταν διάβαζα τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι πρέπει α βγω και να βάλω τα δυνατά μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι fans πήραν μια μικρή γεύση από τη φωνή μου. Διαβάζω για τις συγκρίσεις που κάνουν οι fans και πραγματικά στην αρχή δυσκολευόμουνα να μπω στα παπούτσια το Midnight”. Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο κιθαρίστας Mark "Borgy" Borgmeyer. Τέλος ο Ben Jackson είπε ότι  «Προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις ρίζες του συγκροτήματος, όπως ήταν ο ήχος και το στυλ των δύο πρώτων άλμπουμ. Είναι δύσκολο να ανακτάς την παλιά ατμόσφαιρα αλλά έχουμε προσπαθήσει πολύ».
Οι Crimson Glory εμφανίζονται στις 7 Μαρτίου στο Up the Hammers XIX και στις 8 Μαρτίο στη Θεσσαλονίκη.   Εισιτήρια, στο banner στη δεξιά στήλη

 

Α.Ρ.

Φωτογραφίες:Alex Fahnrich 

7/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου