ΑΛΛA Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ: HELLOWEEN (Live)/GRAVE DIGGER/NIGHT FLY ORCHESTRA

 

Το δεύτερο live άλμπουμ μετά την επανασύνδεση (το πρώτο ήταν το United Alive in Madrid 2019), κυκλοφορούν οι Helloween. Το Live At Budokan θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου σε 2CD-digipak, 3πλό βινύλιο και σε deluxe edition που θα περιέχει το 2πλό cd το 3πλό βινύλιο, Blu-ray και DVD, με τη συμμετοχή των 2 τραγουδιστών Michael Kiske και Andy Deris και φυσικά του κιθαρίστα Kai Hansen. Ηχογραφήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο Nippon Budokan του Τόκιο.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Sascha Gerstner, το Best Time πιάνει όλη την ενέργεια της στιγμής, αφήνοντας έξω όλα τα αρνητικά. Για μένα, αυτό το κομμάτι είναι ένας ύμνος για όλες εκείνες τις βραδιές και μεταφέρει αυτή τη διάθεση που νιώθει κόσμος και συγκρότημα στις συναυλίες». Ο Kiske περιέγραψε τη συναυλία «σουρεαλιστική, με την ηλεκτρισμένη ενέργεια των θαυμαστών να δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα», ενώ ο μπασίστας Markus Grosskopf μίλησε για τη βαθιά προσωπική και ιστορική σημασία του χώρου, εκφράζοντας πόσο ταπεινό και εμπνευσμένο ήταν να εμφανιστούν σε ένα μέρος που διαμόρφωσε τα δικά τους μουσικά ταξίδια».

 Τα DVD, Blu-ray βιντεοσκοπήθηκαν με 29 κάμερες και το setlist περιλαμβάνει τραγούδια σαν τα Skyfall, Eagle Fly Free, Mass Pollution, Future World, Power, Save Us, Kai's Medley [Walls Of Jericho, Metal Invaders, Victim Of Fate, Gorgar, Ride The Sky, Heavy Metal Is The Law], Dr. Stein, How Many Tears, Perfect Gentleman, I Want Out κ.α.


Τα 45 χρόνια τους θα γιορτάσουν το 2025 οι Grave Digger (σχηματίστηκαν το 1980 στο Gladbeck της Γερμανίας και το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτου τους άλμπουμ  Heavy Metal Breakdown), κυκλοφορόντας το καινούργιο δίσκο τους με τίτλο Bone Collector, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2025. Δείτε το πρώτο video single με τίτλο Kingdom Of Skulls. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Chris Boltendahl, λέει σχετικά:


«Επιτέλους, έτοιμο το πρώτο μας κομμάτι από το νέο άλμπουμ Bone Collector. Σαν να έχει βγει από τη δεκαετία του '80!». Η σημερινή σύνθεση του γερμανικού συγκροτήματος είναι Chris Boltendahl τραγούδι, Jens Becker (μπάσο, Tobias Kersting κιθάρα και Marcus Kniep ντραμς.

Το Σουηδικό συγκρότημα των Night Flight Orchestra, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου του Give Us The Moon, που είναι το 7ο στη δισκογραφία τους και θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2025.

Το συγκρότημα αποτελείται από μέλη των Soilwork και Arch Enemy και παράλληλα με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ, θα ξεκινήσουν ευρωπαική περιοδεία που ΔΕΝ περιλαμβάνει τη χώρα μας. Μέχρι τη στιγμή που γραφόντουσαν αυτές οι γραμμές, το συγκρότημα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο video single.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου