TWISTED SISTER - STAY HUNGRY 2CD 40th ANNIVERSARY/RATT-OUT OF THE CELLAR/TRAPEZE LOST TAPES Vol2


 Επανακυκλοφορεί με δύο bonus tracks και ένα bonus live cd, το άλμπουμ των Twisted Sister, Stay Hungry(1984) που ήταν το πιο πετυχημένο άλμπουμ τους. Η επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, οπότε κλείνονται 40 από την αρχική κυκλοφορία του. Το live cd θα περιέχει την εμφάνισή τους στο San Bernardino, ενώ οι τίτλοι των 2 bonus τραγουδιών είναι Never Say Never και Blastin’ Fast and Loud. Η καινούργια έκδοση του Stay Hungry εκτός από 2πλό cd θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και ψηφιακά.
 Μετά την κυκλοφορία του Trapeze Lost Tapes Vol. 1, ήλθε η σειρά του Lost Tapes Vol. 2 που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα περιέχει το "Live Fast, Die Laughing",που ήταν τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Mel Galley πριν πεθάνει το 2008.Ορισμένοι τίτλοι άλλων τραγουδιών της συλλογής είναι και οι Homeland, Hold On, Wake Up Shake Up, Coast To Coast,  Can You Feel It,  Welcome To The Real World, Midnight Flyer κ.α.
Η Rhino Entertainment επανακυκλοφορεί για ακόμα μια φορά το καλύτερο άλμπουμ των Ratt, Out Of The Cellar, αυτή τη φορά με την ευκαιρία των 40 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του. Το άλμπουμ είχε σταματήσει στο Νο7 του αμερικάνικου chart, βγάζοντας επιτυχίες σαν τις Round And Round, Back For More, Wanted Man και Lack of Communication.Εδώ, η σύνθεσή τους είναι η κλασική, Stephen Pearcy τραγούδι,Warren DeMartini και Robbin Crosby κιθάρες, Juan Croucier μπάσο/τραγούδι και Bobby Blotzer ντραμς. H καινούργια έκδοση του άλμπουμ θα είναι διαθέσιμη σε βινύλιο splatter κόκκινο/μαύρο και θα συνοδεύεται με ένα μικρό δίσκο, με το ακυκλοφόρητο Reach For The Sky. Το τραγούδι θα περιέχεται και στηνcd έκδοση. Ήδη είναι διαθέσιμα σε βινύλιο και τα άλμπουμ τους Reach For The Sky, Invasion Of Your Privacy, Detonator και Dancing Undercover.

26/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου