Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ: SUNSTORM / HIM (Συλλογή)/DARKNESS/TMG

Έτοιμο το τρίτο άλμπουμ των Sunstorm, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου με τίτλο Restless Fight και πρώτο single το I'll Stand For You. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι οι Sunstorm δημιουργήθηκαν από τον πρόεδρο της Frontiers Records,  Serafino Perugino και αρχικά σχεδιάστηκε για να ακούγεται στο ύφος και τις ρίζες του Joe Lynn Turner, με βάση το μελωδικό rock/AOR. Με το νέο άλμπουμ Restless Fight, το τρίτο με τον Ronnie Romero, οι Sunstorm διατηρούν το μελωδικό ύφος τους έστω κι αν το στυλ του Romero ακούγεται πιο βαρύ, επαναφέροντας την κλασική φόρμουλα AOR/hard rock, με ισχυρότερη δόση ενέργειας. Οι υπόλοιποι μουσικοί που τον συνοδεύουν είναι Ιταλοί, με πιο γνωστό τον κιθαρίστα Aldo Lonobile (Geoff Tate's Sweet Oblivvio, Archon Angel, Ring of Fire.



Έχοντας μια καριέρα που ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 90 και με 8 studio άλμπουμ, οι HIM διαλύθηκαν το 2017 αφήνοντας πίσω τους ένα προσωπικό στυλ και πολλά καλά τραγούδια. Θα τα βρείτε στη συλλογή When Love and Death Embrace - The Best of HIM 1997-2003, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου, με 16 τραγούδια όπως τα Right Here In My Arms, το κλασικό Join Me In Death, The Funeral Of Hearts, τις διασκευές στις παλαιές επιτυχίες των Chris Isaak και Blue Oyster Cult Wicked Game και (Don't Fear) The Reaper αντίστοιχα καθώς και τα The Funeral Of Hearts, Poison Girl,  In Joy And Sorrow κ.α


Τρία χρόνια μετά το Motorheart(2012), οι Darkness ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους Dreams On Toast που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025. Το συγκρότημα παρουσίασε το πρώτο καινούργιο τραγούδι του με τίτλο  The Longest Kiss, που στους παλαιότερους θα θυμίσει το Seaside Rendezvous των Queen!  “Όταν η πνοή του Θεού γαργαλάει την ψυχή σου και σου λέει να δημιουργήσεις, δεν μπορείς να αντισταθείς. Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι το rock και ποιοι είμαστε εμείς οι  απλοί θνητοί να διαφωνούμε με το θείο; Έτσι καταλήξαμε σε αυτά τα καινούργια τραγούδια, αυτό είναι το Dreams On Toast!» λέει ο Justin Hawkins. Αν και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει όλες οι εκδόσεις του άλμπουμ, σίγουρα θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd.


Ο Γιαπωνέζος κιθαρίστας Takashi Matsumoto έχει έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ των Takashi Matsumoto Group, με τη συμμετοχή των Eric Martin (Mr.Big) και Jack Blades (Night Ranger). Το TMG II θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου, 20 χρόνια μετά το πρώτο και στα καινούργια τραγούδια ντραμς παίζει ο Matt Sorum (Guns’n’Roses/Velvet Revolver) και οι Ιάπωνες Yukihide στην κιθάρα kai YT Takiyama επίσης ντραμς.
Το πρώτο video single είναι το Crash Down Love. Το TMG II θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και  σε ξεχωριστή έκδοση που την ονόμασαν Premium και περιέχει Blu-Ray με το video Dodge The Bullet, που είχε κυκλοφορήσει το 2004 από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Τόκυο καθώς και bonus ανέκδοτο υλικό. Στην Ευρώπη αναμένεται από τη Frontiers Records.

27/9/24

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου