Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ: SLASH /DEAD DAISIES/CWF

Μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του προσωπικού άλμπουμ Orgy of the Damned με διασκευές, ο κιθαρίστας των Guns’n’Roses, Slash κυκλοφόρησε μόνο σε βινύλιο το άλμπουμ Music Of Universal Studios Hollywood - Halloween Horror Nights, με 11 κομμάτια εμπνευσμένα από ταινίες τρόμου, όλα καινούργιες δικές του συνθέσεις. «Ως φανατικός οπαδός των ταινιών τρόμου και του Halloween Horror Nights, μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και πάλι με τα Universal Studios Hollywood για το soundtrack Universal Monsters» είπε ο Slash. « Συνέθεσα τη μουσική βασισμένη στους διαβόητους χαρακτήρες και στα στοιχειωμένα σπίτια με σκοπό να προκαλέσω μια αίσθηση συναισθηματικού τρόμου».
Το άλμπουμ σε βινύλιο θα πωλείται αποκλειστικά στα Universal Studios Hollywood από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου. Τριακόσιοι εναλλακτικοί έγχρωμοι δίσκοι βινυλίου, υπογεγραμμένοι από τον Slash, θα τοποθετηθούν στα καταστήματα των Universal Studios Hollywood μέχρι να εξαντληθούν.

Το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο Light 'Em Up ανακοίνωσαν οι Dead Daisies όπου ήδη έχουν παρουσιάσει 2 video single και τώρα παρουσίασαν το τρίτο με τίτλο I Wanna Be Your Bitch. Η κυκλοφορία του άλμπουμ Light 'Em Up θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου σε cd, βινύλιο και ψηφιακά. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Marti Frederiksen και το συγκρότημα επανέφερε στη θέση του τραγουδιστή /μπασίστα Glenn Hughes τον John Corabi όπως και του ντράμερ Tommy Clufetos.

Δείτε εδώ το video single τους με τίτλο I m gonna ride 

CWF είναι τα αρχικά των ονομάτων των Bill Champlin πλήκτρα/κιθάρα/φωνητικά (Chicago),Joseph Williams τραγούδι (Toto) και του Σουηδού κιθαρίστα/παραγωγού Peter Friestedt και παρουσίασαν το άλμπουμ τους III με πρώτο video single το Brighter Day. Το άλμπουμ έχει ήδη κυκλοφορήσει  και μαζί με τους Williams, Champlin και  Friestedt,παίζουν και οι Jason Scheff μπάσο/φωνητικά και John “J.R.” Robinson ντραμς. Από τα ονόματα καταλάβατε ότι το ύφος του CWF III κινείται αποκλειστικά στο χώρο του A.O.R. και πολύ κοντά σε αυτόν των Toto.


 

9/9/24
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου