Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ SABATON ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι heavy metal με τους Sabaton καθώς με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το «The Tour To End All Tours» – μία αυτόνομη γιορτή της πιο μνημειώδους περιοδείας της μπάντας μέχρι σήμερα. Ελάτε στην καρδιά της δράσης και ζήστε την εκρηκτική ενέργεια, τις επικές εμφανίσεις και το ακατανίκητο πνεύμα που έχουν κάνει τους Sabaton μια θρυλική δύναμη στον κόσμο του metal!
Η ταινία της συναυλίας «The Tour To End All Tours» θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 11 Οκτωβρίου. Ελάτε μαζί με τους Sabaton καθώς ξαναζούν τους θριάμβους, τις προκλήσεις και την καθαρή αδρεναλίνη της μεγαλύτερης περιοδείας τους, αποτυπωμένα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια στη μεγάλη οθόνη. Αυτή είναι μια ευκαιρία να βυθιστείτε στο θέαμα των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας όπως ποτέ άλλοτε.
Το «The Tour To End All Tours» είναι κάτι περισσότερο από μια ταινία – είναι ένα μνημείο στη δύναμη της μουσικής, στη δύναμη της κοινότητας των θαυμαστών τους και στην αδιάλειπτη αφοσίωση κάθε μέλους της οικογένειας των Sabaton. Είναι μια κινηματογραφική εμπειρία που υπερβαίνει τα σύνορα, ενώνει έθνη και γιορτάζει την παγκόσμια γλώσσα του metal.
Ζήστε τους θριάμβους, τις προκλήσεις και την καθαρή αδρεναλίνη της μεγαλύτερης περιοδείας των Sabaton. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια ταινία συναυλίας – είναι ένας φόρος τιμής στο μεγαλείο του metal και είστε προσκεκλημένοι να γίνετε μέρος της ιστορίας.
Προβολή: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, 22:00
Προπώληση εισιτηρίων https://www.danaoscinema.store/ibooking93/shows.xhtml
9 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο

21/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου