ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ROCKA ROLLA JUDAS ΤΩΝ PRIEST REMIX/ 30 ΧΡΟΝΙΑ AMERICAN IDIOT-GREEN DAY/ DELUXE THIS STRANGE ENGINE-MARILLION

 

Η επανακυκλοφορία του είχε ανακοινωθεί πριν λίγους μήνες και τώρα προσδιορίστηκε ότι η 22α Νοεμβρίου είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας σε cd βινύλιο και ψηφιακά του πρώτου άλμπουμ των Judas Priest, Rocka Rolla(1974) remastered και με καινούργιο remix.

20 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το άλμπουμ American Idiot των Green Day επανακυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις. Να ξεκινήσουμε με την απλή 2πλή έκδοση βινύλιου όπου το δεύτερο άλμπουμ θα είναι audiophile, ενώ θα υπάρξουν 2 εκδόσεις box set, 8πλού βινύλιου και 4πλού CD όπου και οι 2 εκδόσεις θα περιέχουν 2 Blu-ray discs. Όπως καταλαβαίνετε τα bonus κομμάτια και στις 2 εκδόσεις είναι πολλά, μόνο τα ακυκλοφόρητα demos είναι 15, ενώ θα υπάρχει ακυκλοφόρητη συναυλία τους στο Irving Plaza της Ν. Υόρκης όπου μεταξύ άλλων παίζουν και το We Are The Champions των Queen! Όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται από 36σέλιδο ένθετο και η κυκλοφορία τους θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου.

Την deluxe έκδοση του άλμπουμ τους This Strange Engine θα κυκλοφορήσουν οι Marillion στις 22 Νοεμβρίου. Η καινούργια έκδοση θα είναι 4πλή (4 CDs kai 1 Blu-ray) ενώ θα υπάρξει και σε 5πλό βινύλιο 180gram. Αμφότερες οι εκδόσεις θα περιέχουν το αρχικό άλμπουμ σε καινούργια μίξη και remastered καθώς και την ακυκλοφόρητη συναυλία τους του 1997 στο Grand Rapids. Το Blu-ray θα περιέχει media book, jam sessions, demos, το This Strange Engine documentary και την bootleg βιντεοσκόπιση Live In Utrecht. Και οι 2 εκδόσεις θα περιέχουν ένθετα με σπάνιες φωτογραφίες, καινούργιο artwork και memorabilia. Το  This Strange Engine, κυκλοφόρησε το 199 και το πέμπτο άλμπουμ με τραγουδιστή τον Steve Hogarth.

12/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου