NEWS OF THE WORLD (26/9/24)


 • Το video του Michael Jackson Thriller(1983), ξεπέρασε το 1.000.000.000 (ένα δις)ο προβολές στο YouTube. Αυτό είναι το τέταρτο video clip του Βασιλιά της pop που μπαίνει στο Billion Views Club μετά τα Beat It, Billie Jean και They Don't Care About Us. Η σκηνοθεσία είναι του John Landis και η αρχική διάρκεια του ήταν 13 λεπτά. Πατήστε εδώ να το δείτε     

• Με κλεισμένη φωνή εμφανίστηκε Rock in Rio, ο τραγουδιστής των Journey, Arnel Pineda και οι fans του συγκροτήματος, βιάστηκαν να γράψουν στα Social media, “Go”. «Κανείς περισσότερο από εμένα στον κόσμο δεν αισθάνεται τόσο συντετριμμένος όσο εγώ», έγραψε ο τραγουδιστής στο Facebook. "Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς χίλια σωστά πράγματα να κάνω θα ξεχαστούν και θα θυμούνται την ερμηνεία μου στο Rock in Rio”.  O 57χρονος Φιλιππινέζος τραγουδιστής των Journey, ευχαρίστησε τους fans του συγκροτήματος που τους παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια είπε ότι νιώθει «απεριόριστη ευγνωμοσύνη, ταπεινότητα και τιμή» κάθε φορά που βρίσκεται στη σκηνή με το γκρουπ. Εντύπωση προξενεί ότι προσφέρθηκε να φύγει αν υπάρχουν fans που πιστεύουν ότι δεν μπορεί να τραγουδάει σε αυτό το Μεγάλο Συγκρότημα. «στείλετε απλώς ένα μήνυμα GO ή STAY .. και αν το GO φτάσει το 1 εκατομμύριο... φεύγω». Μέχρι τώρα, περίπου 2.600 άτομα έχουν σχολιάσει, με τους περισσότερους να γράφουν STAY.
• Φαίνεται ότι η υγεία του Erik Grönwall πάει καλύτερα, αφού ο Σουηδός τραγουδιστής, έκλεισε περιοδεία με τον Michael Schenker για τον Απρίλιο του 2025 στην κεντρική Ευρώπη. Στις πρώτες 13 ημερομηνίες ΔΕΝ περιλαμβάνεται η χώρα μας.
• Την ακύρωση της υπόλοιπης αμερικάνικης περιοδεία των Aerosmith και μάλλον το οριστικό τέλος τους, αφού η φωνή του Tyler δεν βγαίνει πια, οδήγησε τον μπασίστα Tom Hamilton στη δημιουργία των Close Enemies με τους οποίους έχει ήδη έτοιμα μια σειρά καινούργιων τραγουδιών. Αναμένομεν!

• Ακόμα ένα, το τρίτο στη σειρά, video από την καλοκαιρινή εμφάνισή των Judas Priest στις 21 Ιουλίου 2024 στο Release Festival είδε το φως της δημοσιότητας. Να δεις που ετοιμάζουν live dvd από την αθηναική εμφάνισή τους.


V Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου ένα μικρό και όμορφο δρομάκι της περιοχής που βρίσκεται κοντά στο σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης ονομάστηκε σε «Αντώνης Βαρδής». Μόνο ΜΠΡΑΒΟ.
• Για όσους ενδιαφέρονται ακόμα για μια ακόμα φορά (η πέμπτη), πήρε αναβολή η ακρόαση του Jon Schaffer, για τις 25 Οκτωβρίου. Ο περιφερειακός δικαστής έθεσε  προθεσμία για εισαγγελείς και συνηγόρους υπεράσπισης για να υποστηρίξουν ποια ποινή θα έπρεπε να του επιβληθεί, με τη σημείωση ότι ο Schaffer ήταν ο πρώτος που ομολόγησε την ενοχή του για την εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021. To αμερικάνικο νομικό σύστημα δίνει την ευκαιρία σε ενόχους και δικαστές να μην προχωρήσουν σε δίκη αλλά να συμφωνήσουν από κοινού στην ποινή του κατηγορούμενου.
• Άλλαξε ο σκηνοθέτης της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας των Kiss, με πιθανό τίτλο Shout It Out Loud, με τον Νορβηγό Joachim Rønning, να παραχωρεί τη θέση του στον Joseph McGinty Nichol, γνωστό και σαν McG. Άρα η ταινία θα αργήσει…



•  Οι Garlic Bongs έρχονται από την Κεφαλονιά κι αποτελούνται από τους Βασίλη Νάτση κιθάρα, Θοδωρή Γουλίμη τραγούδι, Ντίνο Γουλίμη μπάσο και Νικόλα Παπαγεωργίου ντραμς.  «Το Primus Inter Pares είναι ένα project  προσωπικής αισθητικής, συνδυάζοντας αυθόρμητα διάφορα ακούσματα που έφθασαν στα αφτιά μας και αποτυπώθηκαν στη μνήμη μας. Οι στίχοι είναι  γεμάτοι σαρκασμό ειρωνεία αλλά και ρεαλιστικότητα,  περιγράφοντας τη σύγχρονη πραγματικότητα όπως την αντιλαμβανόμαστε μέσω της παρατήρησης και της νοητικής επεξεργασίας των εμπειριών που βιώνουμε.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε και παράχθηκε καθαρά από τα μέλη του συγκροτήματος χωρίς να εμπλακεί κανένας άλλος φορέας καθώς προτίμησαμε να αποτελέσει καθαρά δική μας δημιουργία σε όλους του τομείς.
Τέλος όσον αφορά αυτό που κάνουμε δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας μέλη ενός συγκροτήματος. Θεωρούμε τους εαυτούς μας μέλη μιας παρέας, μιας ομάδας, μιας οικογένειας, με προσωπικότητα και ιδεολογία, της οποίας προέκταση είναι και η μουσική. Πολλά από τα μέλη» της οικογένειας αυτής μπορεί να μην συμμετέχουν άμεσα στο μουσικό κομμάτι, συμμετέχουν όμως και επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, πράττουμε και ζούμε.
Το άλμπουμ αυτό είναι το δώρο μας στους ανθρώπους, γνωστούς και αγνώστους, που συναναστρεφόμαστε καθημερινά και δεν αφήνουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας να αδρανοποιηθούν. Πατήστε εδώ για να ακούσετε τα τραγούδια των Garlic Bongs. 

• Ακόμα ένα video single έδωσαν στη δημοσιότητα οι Nightwish. Πρόκειται για το An Ocean Of Strange Islands μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους Yesterwynde που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

• Με ένα video διάρκειας 1 λεπτού, ο Mick Box ανακοίνωσε την απόφαση των Uriah Heep να αποσυρθούν, αφού προηγουμένως, περιοδεύσουν σε όσες περισσότερες χώρες μπορούν. Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους που ονομάζεται Magician's Farewell αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 χρόνια και θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2025.

• Για Τρίτη δορά παντρεύτηκε ο 79χρονος κιθαρίστας, παραγωγός και βασικός συνθέτης των ABBA, Björn Ulvaeus. Σύζυγός του, η  Δανή Christina Sas, product manager στην Universal Music Group. Τις καλύτερες ευχές μας.
• Ακόμα μια ημερομηνία προσέθεσαν οι Iron Maiden για τη Βουδαπέστη κι έτσι θα παίξουν και στις 28 Μαϊου 2025. Με βλέπω να παραγγέλνω Λέτσο σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης!
• Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο κιθαρίστας των Dead Daisies και παλαιότερα των Whitesnake, Doug Aldich. Έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο λαιμό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει εγχείρηση. Καλή επιτυχία.

• Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame 2024 με τα ονόματα των υποψηφίων να είναι: Roger Daltrey, Sammy Hagar, Slash, Dua Lipa, Dr. Dre, Jelly Roll, Busta Rhymes, Chuck D, Demi Lovato, Ella Mai, James Taylor, Julia Roberts, Keith Urban, Kenny Chesney, Lucky Daye, Mac McAnally και Method Man. Μόλις ανοίξει η ψηφοφορία για το κοινό ο Rockmachine.gr θα παρουσιάσει το link.














Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου