ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΞΥΛΟ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ JANE’S ADDICTION ΜΕΤΑΞΎ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ / ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ KISS ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ MARACANA (1983)

 

Πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ του τραγουδιστή Perry Farrell και του κιθαρίστα Dave Navarro, των Jane’s  Addiction έγινε                                                                                                                                                                                                                                         την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στο Leader Bank Pavilion στη Βοστώνη. Λίγο πριν τελειώσει η συναυλία κι ενώ έπαιζαν το Ocean Size, ο Farrell που μουρμούριζε τους στίχους στο μεγαλύτερο μέρος της συναυλία ςκαι μάλλον μεθυσμένος, μόλις τελείωσε το τραγούδι, χτύπησε τον Navarro στον ώμο μάλλον επιθετικά κάτι που συνέχιζε να το κάνει και στη συνέχεια! Επενέβη ο μπασίστας Eric Avery που προσπάθησε αγκαλιάζοντας τον να τον σταματήσει μαζί με μέλη του road crew που έβγαλαν τον Farrell εκτός σκηνής. Αμέσως μετά, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος συμπεριλαμβανομένου του ντράμερ Stephen Perkins, ο οποίος γιόρταζε τα 57α γενέθλιά του, αγκαλιαστήκαν και χαιρέτησαν το κοινό, προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι.

Το συγκρότημα δεν έχει ακόμη αναφερθεί στο περιστατικό στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, της επί δύο δεκαετίες σύζυγος του Farrell, Etty Lau Farrell,  η ένταση είχε δημιουργηθεί μέσα στο συγκρότημα πολύ πριν από τη συναυλία της Βοστώνης. «Σαφώς και υπήρχε μεγάλη ένταση και εχθρότητα μεταξύ των μελών», «με τον Farrell να έχει πρόβλημα με τον ήχο την ίδια την ακοή του αλλά και πονόλαιμου». Σύμφωνα με τον Etty, ο Farrell ήταν ακόμα σε έξαλλη κατάσταση και έκλαιγε μετά τη συναυλία. Τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, οι Jane's Addiction ακύρωσαν τις εναπομείνατες ημερομηνίες της περιοδείας τους.
 Οι KISS ανέβασαν ολόκληρη τη συναυλία τους στο Στάδιο  Maracana του Rio de Janeiro,που είχαν δώσει στις 18 Ιουνίου 1983. Προσέξτε ότι στην press conference οι Gene Simmons και Paul Stanley είναι χωρίς μακιγιάζ. Κάποια από τα κομμάτια που θα δείτε είναι τα



Setlist:

"Cold Gin"
"Calling Dr Love"
"Firehouse"
"I Love It Loud"
- Eric Carr drum solo -
"War Machine"
"Black Diamond"
"Creatures Of The Night"
"Rock And Roll All Nite"
- recap -
"God Of Thunder"
- συνεντεύξεις χωρίς μακιγιάζ.

14/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου