Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: IMPELLITTERI / PETE TOWNSHEND/BLACK EYED SONS

 

Η επιστροφή στη δισκογραφία για τον υπέρ ταλαντούχο Chris Impellitteri γίνεται μέσω του καινούργιου άλμπουμ του War Machine που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, με πρώτο video single το Out Of My Mind (Heavy Metal). Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του είναι ο τραγουδιστής Bob Rock, o μπασίστας  James Pulli κι ο πρώην ντράμερ των Slayer/Jerry King, Paul Bostaph. Η καριέρα του Αμερικάνου κιθαρίστα αγγίχει τα 30 χρόνια και δισκογραφικά ξεκίνησε με το Ep Impellitteri το 1987. Ο Rockmachine.gr ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στους σημαντικότερους shredders κιθαρίστες και ο Chris Impellitteri βρίσκεται ανάμεσά τους.

Το νέο προσωπικό του άλμπουμ παρουσίασε ο κιθαρίστας των Who, Pete Townshend με τίτλο The Seeker. Οι στίχοι του είναι εμπνευσμένοι από το βιβλίο του Hermann Hesse Siddhartha(1922) και μαζί με τον Townshend εμφανίζεται και η συνθέτρια-σύζυγός του Rachel Fuller. Το άλμπουμ θα είναι 2πλό και βασίζεται στην αναζήτηση του νεαρού Siddhartha καθώς ξεκινά ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και φώτισης την εποχή του Gauttma Buddha. Το άλμπουμ συνοδεύεται από ένα εικονογραφημένο μυθιστόρημα της Fuller με  αφηγητή τον Christopher Plummer και εικονογράφηση της Emilia Wharfe. Η κυκλοφορία του Seeker θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου.

Οι Black Eyed Sons είναι ένα νέο(;) αγγλικό συγκρότημα που σχηματίστηκε από μέλη των Quireboys και Down N' Outz και το πρώτο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου με τίτλο Cowboys In Pinstriped Suits. Οι Black Eyed Sons αποτελούνται από τους Guy Griffin κιθάρες/τραγούδι, Keith Weir πλήκτρα, Paul Guerin κιθάρα/φωνητικά, Pip Malling ντραμς και Νick Maling μπάσο. Φιλοξενούμενοι είναι οι Joe Elliott (Def Leppard), Charlie Starr (Blackberry Smoke) Chip Z’Nuff (Enuff Z’Nuff), Josh Todd και Stevie D (BuckCherry), Chris Johnstone (Quireboys/Thirsty), Dan Reed (Dan Reed Network), Scotti Hill (Skid Row), Steve Conte (Mike Monroe/NY Dolls/Company Of Wolves), Kyf Brewer (Company Of Wolves/Barley Juice), Alan Clayton (The Dirty Strangers), Ryan Roxie  (Alice Cooper) και Mike Tramp ( White Lion)!


13/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου