Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: CROSBY STILLS NASH AND YOUNG / TEARS FOR FEARS


 Μετά από μια επεξεργασία, η συναυλία που έδωσαν οι Crosby, Stills, Nash & Young στις 20 Σεπτεμβρίου 1969, στο Fillmore East, θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και streaming με τίτλο Live at Fillmore East, 1969. Το σύνολο των τραγουδιών είναι 17 και τα 11 είναι ακουστικά και τα 6, ηλεκτρικά. Μαζί τους ο ντράμερ Dallas Taylor κι ο μπασίστας Greg Reeves. Μερικά από τα τραγούδια που παίζουν είναι τα Suite: Judy Blue Eyes, Helplessly Hoping On The Way Home, Our House, Long Time Gone, Wooden Ship, Down By The River, Find The Cost Of Freedom κ.α Για παλιοροκάδες και μόνο!


Οι επαναδραστηριοποιημένοι Tears For Fears ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου live άλμπουμ τους με τίτλο Songs For A Nervous Planet, που θα κυκλοφορήσεις τις 25 Οκτωβρίου και θα περιέχει τα κλασικά τραγούδια τους καθώς και 4 καινούργια μεταξύ τω οποίων και το The Girl That I Call Home. «Το έγραψα για τη γυναίκα μου Emily΄είπε ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Orzabal « χρόνια προσπαθούσα να της γράψω ένα τραγούδι αγάπης και νομίζω τα κατάφερα.  Ήμουν στη Χαβάη όταν το έγραψα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν τίτλο. Όταν πήγα για ύπνο,  έκανα αυτό το πράγμα κάνουμε από το σύμπαν,  του ζήτησα να μου δώσει έναν τίτλο. Ξύπνησα το επόμενο πρωί με το The Girl That I Call Home. Και η γυναίκα μου το λάτεψε.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του Songs For A Nervous Planet,οι Tears for Fears θα κυκλοφορήσουν την μουσική ταινία For Fears Live (A Tipping Point Film) με συναυλία τους στο First Bank Amphitheater στο Franklin του Tennessee.

1/10/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου