Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: BRUCE SPRINGSTEEN (Live) ERIC CLAPTON / VAΝ ZANT

Την πολύ πρόσφατη συναυλία του στη γενέτειρά του, στο New Jersey θα κυκλοφορήσει ψηφιακά αλλά και σε 2πλό cd από την πλατφόρμα nugs.net, ο Bruce Springsteen. Η συναυλία δόθηκε πολύ πρόσφατα, στις 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Asbury Park του New Jersey και μεταξύ των τραγουδιών που περιέχει είναι και τα Dancing in the Dark, Born to Run, Blinded by the Light, Does This Bus Stop at 82nd Street?, 4th of July, Asbury Park (Sandy),The Promised Land, Spirit in the Night, Wrecking Ball,The Rising, Badlands, Thunder Road κ.α, συνολικά 30 τραγούδια. Μπορείτε να το παραγγγείλετε από εδώ


Στις 4 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του Eric Clapton με τίτλο Meanwhile, με τη σημείωση ότι πρώτα θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή ενώ σε φυσική μορφή,cd και βινύλιο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2025. Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια, 8 από τα οποία είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα όπως τα Pompous Fool και Heart of a Child. Καλεσμένοι στο Meanwhile είναι οι Van Morrison, Bradley Walker, Judith Hill, Daniel Santiago, Simon Climie αλλά κι ο Jeff Beck που είχε ηχογραφήσει τα μέρη του πριν πεθάνει για το κομμάτι Moon River (ήταν διαθέσιμο από πέρυσι). Σε συνέντευξή του στο The Real Music Observer, ο Clapton δήλωσε ότι δούλευε τα καινούργια τραγούδια του 3 χρόνια!

Παράλληλα με τη νέα κυκλοφορία του Meanwhile, ο Clapton θα δει ένα 4πλό cd box, που εκτός από τα 4 cd θα περιέχει 2 Blu-ray με το ντοκιμαντέρ Crossroads Guitar Festival 2023. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η 7η διοργάνωση του φεστιβάλ που διεξήχθηκε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο  Crypto.com Arena του  Los Angeles κι εκτός του Clapton, συμμετείχαν και οι Joe Bonamassa, Sheryl Crow, Eric Gales,  H.E.R., ZZ Top, Bradley Walker, Gary Clark Jr, Los Lobos, John Mayer, Santana κ.α. Εκτός από την έκδοση cd/Blu-ray, το Eric Clapton’s Crossroads Guitar Festival 2023, θα κυκλοφορήσει σε 6πλό βινύλιο και ψηφιακά.



 Μετά από 20 σχεδόν χρόνια, τα αδέλφια Donnie Van Zant συνιδρυτής των .38 SPECIAL και Johnny Van Zant τραγουδιστής των Lynyrd Skynyrd ξανά συνεργάζονται δισκογραφικά στο άλμπουμ Always Look Up, με τους στίχους των τραγουδιών να απευθύνονται στο κοινό του χριστιανικού rock. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου σε CD, βινύλιο και streaming και η μουσική του ανήκει στο χώρο του southern rock.


24/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου