ΣΕ 6πλό BOX SET TO FEAR OF A BLANK PLANET PORCUPINE TREE/ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ DAVID SYLVIAN/ BOX SET ΑΠΟ ΤΗΝ DERAM REC.


 Σε 6πλή έκδοση (5 cd, 1 Blu-ray) box set θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ των Porcupine Tree, Fear Of A Blank Planet στις 25 Οκτωβρίου. Το box set θα συνοδεύεται από 112σέλιδο ένθετο με remastered των άλμπουμ Fear Of A Blank Planet και του Nil Recurring, 55 λεπτά ακυκλοφόρητων τραγουδιών, demos, live, BBC session ηχογραφήσεις καθώς και 8 ακουστικά/unplugged ηχογραφήσεις από συναυλία τους στο Park Avenue του Orlando (4 Οκτωβρίου 2007). Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν και οιRobert Fripp και Alex Lifeson.

Ο David Sylvian των Japan ήταν μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του χώρου και η 3πλή συλλογή του Everything And Nothing, θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε βινύλιο στις 4 Οκτωβρίου. Το Everything And Nothing είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2000 και η καινούργια βινυλιακή έκδοση θα περιέχει ακυκλοφόρητα κομμάτια, επαναηχογραφημένα τραγούδια καθώς και συνεργασίες του με τους Ryuichi Sakamoto, Robert Fripp and Mick Karn και φυσικά κομμάτια  των Japan και Rain Tree Crow.

H Deram είναι μια αγγλική δισκογραφική εταιρεία, θυγατρική της Decca που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει στην ιδιοκτησία της MCA. Σχηματίστηκε το 1966, μια εποχή που η βρετανική μουσική άλλαζε και ο στόχος της ήταν να καλύψει τα underground και progressive συγκροτήματα και το box set  Psych! British Prog, Rock, Folk & Blues 1966-1973 περιλαμβάνει μια σειρά συγκροτημάτων και τραγουδιών, αντιπρσωπετυικά  του ήχου και της εποχής τους. Μερικά από τα ονόματα είναι Genesis, Egg,  Tinderbox, Small Faces, East of Eden, Bill Fay, Black Cat Bones, Darryl Way’s Wolf, Khan, Aadvark, Keef Hartley Band κ.α. Το box set συνοδεύεται από πλούσιο ένθετο και κυκλοφορεί σε cd και βινύλιο.

 5/9/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου