O OZZY KAI O GEEZER BUTLER ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ASTON VILLA ΚΑΙ Ο BILLY IDOL ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ….ΦΡΑΓΜΑ

Ο Ozzy Osbourne και ο Geezer Butler, εμφανίζονται στο διαφημιστικό σποτ για την καινούργια εντός έδρας εμφάνιση της Aston Villa. Το σποτ διάρκειας ενός λεπτού κι το τραγούδι που ακούγεται  είναι το Paranoid. Στο διαφημιστικό σποτ εμφανίζονται ο προπονητής Unai Emery και οι παίκτες Ollie Watkins, Emiliano Martinez και John McGinn.    Ο Ozzy και ο Geezer μεγάλωσαν κοντά στο γήπεδο  Villa Park της Aston Villa και φυσικά είναι οπαδοί της.
Ήταν 8 Απριλίου 2023 όταν ο Billy Idol εμφανίστηκε μπροστά σε 250 fans του, κι έπαιξε στο Φράγμα Hoover Dam, στα σύνορα Νεβάδας και Αριζόνας. Τα εισιτήρια είχαν τρεις διαφορετικές τιμές, με τα φθηνότερα να κοστίζουνν $1206 και περιλάμβαναν και την είσοδο σε μπουφέ και Q&A με τους Billy Idol και Steve Stevens, μετά τη συναυλία. Αυτή ήταν η πρώτη συναυλία που δόθηκε στα 90 χρόνια του φράγματος –και πιστεύω ή μοναδική. Όπως θα δείτε κι από το video, το συγκρότημα δεν ανέβηκε στη γέφυρα για λόγους ασφαλείας του κοινού αλλά σε παρακείμενο χώρο, δίπλα στο φράγμα όπου η όλη εικόνα είναι πολύ εντυπωσιακή. Δείτε εδώ το White Wedding σε νυχτερινό γύρισμα με το φράγμα φωτισμένο.


Α.Ρ.

11/8/24
 

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου