NEWS OF THE WORLD (8/8/24)

 

• Μήνυση κατά της γερμανικής εφημερίδας Der Spiegel, κατέθεσε ο τραγουδιστής των Rammstein, σχετικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας για αναφορές σεξουαλικής συμπεριφοράς εναντίον του. Τον περασμένο Ιούνιο, πολλές γυναίκες κατηγόρησαν τον Lindemann όπου με διάφορους τρόπους προσπάθησε να τις εκμεταλλευτεί, είτε ρίχνοντας στο ποτό τους ουσίες είτε  με άλλους τρόπους, με τελευταία κατηγορία να έρχεται τον Ιούνιο από θαυμάστρια στη Λιθουανία, με τις κατηγορίες να στρέφονται και κατά του κιμπορτίστα Christian Lorenz. Οι δικηγόροι των Lorenz και Lindemann απέρριψαν τις κατηγορίες, ισχυριζόμενοι ότι περιείχαν «ανεπαρκώς τεκμηριωμένα γεγονότα» και μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Lindemann και η διερεύνηση των αξιώσεων που έγιναν εναντίον του μουσικού «δεν παρείχε κανένα στοιχείο» για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά. Επιπλέον, οι εισαγγελείς δεν βρήκαν κανένα στοιχείο για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης με τη βοήθεια ναρκωτικών ή κάτι που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς ότι ένας ανήλικος δέχθηκε σεξουαλική εκμετάλλευση. Με την κατάθεση της μήνυσης, ο Lindeman έστειλε ανοιχτή επιστολή στους fans ενημερώνοντας τους για τις εξελίξεις.

• Δείτε τον ηγέτη των Jethro Tull, Ian Anderson να παρουσιάζει το Ian Anderson 8314 Boxed με όλα τα προσωπικά άλμπουμ του.



• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών  ο ντράμερ Mick Underwood που τον μάθαμε χάρη στη συμμετοχή του στους Quatermass και Gillan. Ο Underwood είχε παίξει ακόμα στους Jet Harris, Outlaws με τον Ritchie Blackmore,  Herd με τον  Peter Frampton και Episode Six με τουςIan Gillan και Roger Glover. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε με τους Mick Underwood's Glory Road.
• Δεν πρόλαβε να  τελειώσει το φετινό Wacken και οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα 34 από τα ονόματα που θα παίξουν στο επόμενο Wacken Oen Air Festival. Είναι οι Gojira, Papa Roach, Machine Head, Saltatio Mortis, Apocalyptica, Saxon, Within Temptation, Dimmu Borgir, Ministry, Michael Schenker (My years with UFO), Peyton Parrish, Beyond The Black, Clawfinger, Grave Digger (45th Anniversary Show), August Burns Red, Obituary, Wind Rose, Brothers Of Metal, Tarja & Marko Hietala, Hanabie, Decapitated, Destruction, Celeste, Orange Goblin, Angel Witch, Dominum, Exhorder, Night Demon, Mimi Barks, Seven Spires, Clowns, Dool, Crownshift και Midnight. Για εισιτήρια πατήστε εδώ 

 • Ένα τυπικό καλό τραγούδι στο γνωστό ύφος των ύφος των Offspring είναι Light It Up, μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους Supercharged, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.

• Οι Change The World είναι ένα Punk Rock Project που δημιουργήθηκε απο τον Νίκο ( Spit The Blood), για να εκφράσει την Punk Rock αισθητική του μέσα από ένα διαφορετικό Project. Τα κομμάτια γράφτηκαν το καλοκαίρι του 2024, τo Mix and Mastering engineer πραγματοποιήθηκε
από τον Costa Kalogiro, στο Barrio 36 studio in Athens, Greece. Το που θα οδηγηθεί αυτό το Project είναι άγνωστο. Tο μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεται με πολύ αγάπη στο Punk Rock και ειδικά στην εποχή των εφηβικών 90’s.

• Μια διαφορετική βιογραφία για τον πρώην κιθαρίστα των Motorhead και Fastway, Fast Eddie Clarke ετοίμασαν ο δημοσιογράφος Kris Needs και η χήρα του κιθαρίστα Mariko Fujiwara. Το Make My Day: The Rock 'N' Roll Story Of Fast Eddie Clarkeθα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου και στις 320 σελίδες του υπάρχουν πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και της καριέρας του κιθαρίστα που έγινε γνωστός κυρίως χάρη στη συμμετοχή του στους Motorhead αλλά και Fastway.

To Make My Day: The Rock 'N' Roll Story Of Fast Eddie Clarke περιλαμβάνει και 4 cd, με το πρώτο να περιέχει τραγούδια της πρώτης εποχής του όταν ακόμα έπαιζε με τους Curtis Knight Zeus, Continuous Performance, Muggers και Heartbreakers, το 2ο cd 12 τραγούδια εποχής Motorhead (demo, live αλλά και studio), το 3o cd, 13 τραγούδια εποχής Fastway και το 4ο, 12 τραγούδια από τις προσωπικές ηχογραφήσεις του.
 
• Οι Stratovarius παρουσίασαν το ψηφιακό single, Heroes που δεν είχαν συμπεριλάβει στο πρόσφατο άλμπουμ τους Survive(2022), που συγκέντρωσε πάνω από 11.000.000 ροές μόνο στο Spotify. Το άλμπουμ προβάλλει την εξέλιξή τους και την ανανεωμένη τους ενέργεια, μένοντας πιστοί στις συμφωνικές ρίζες τους.

• Μιλώντας στο Metal Journal, ο κιθαρίστας των Accept, Wolf Hoffmann, άφησε ανοιχτή την πόρτα επιστροφής των Udo Dirkschneider και Peter Baltes στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του συγκροτήματος.









 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου