Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ: DEF LEPPARD (Live)/MOTLEY CRUE (Ep)


One Night Only Live At The Leadmill Sheffield May 19, 2023 είναι ο τίτλος του live άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν στις 11 Οκτωβρίου 2024 οι Def Leppard σε CD, DVD+CD, Blu-ray+CD, 2πλό βινύλιο σε πορτοκαλί χρώμα και ψηφιακά. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι το One Night Only Live At The Leadmill Sheffield May 19, 2023, είχε κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της Record Store Day τον Απρίλιο του 2024 και σε 100 υπογεγραμμένα CD από το  store του site των Def Leppard και τo Leadmill είναι ένας ιστορικός συναυλιακός χώρος στο Sheffiel. Το τελευταίο studio άλμπουμ τους Diamond Star Halos πούλησε στην Αμερική την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 34.000 αντίτυπα. Το track list του One Night Only Live At The Leadmill Sheffield May 19, 2023 περιλαμβάνει ένα κράμα παλιών και καινούργιων τραγουδιών τους όπως Action, Fire It Up, Let It Go, Excitable, Mirror Mirror, Slang, Kick, Pour Some Sugar On Me, Wasted. Κ.α. Κακά τα ψέματα καλά είναι όσα live έχουν κυκλοφορήσει αλλά ΟΛΑ είναι μετά το 2011 και KANENA από τη χρυσή 6ετία τους 1981-1988.




Στις 4 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Ep των Motley Crue, Cancelled, με 3 τραγούδια. Εκτός από το ομώνυμο τραγούδι, υπάρχει η διασκευή στο (You Gotta) Fight For Your Right (To Party!) των Beastie Boys και το Dogs Of War. Όλα, με παραγωγό τον Bob Rock.


Το Fight For Your Right το έπαιξαν για πρώτη φορά το 2023 σε συναυλία τους στο Underworld του Λονδίνου, μπροστά σε 450 θεατές. Για την ώρα το Cancelled δεν θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή, παρά μόνο ψηφιακά.
 Cancelled EP track listing:
01. Cancelled (Tommy Lee, Nikki Sixx, John Lowery)
02. Dogs Of War (Tommy Lee, Nikki Sixx, John Lowery)
03. Fight For Your Right (Adam Horovitz, Rick Rubin, Adam Yauch)

24/8/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου