ΣΕ CD ΚΑΙ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ IOMMI-HUGHES/ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ BOTH SIDES-PHIL COLLINS/ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ EGG


 Ήταν να μην πάρει φόρα  Μετά το box set Anno Domini 1989-1995 των Black Sabbath και την  κυκλοφορία του δεύτερου αρώματος άρωμα με την υπογραφή του, ο Tony Iommi ετοίμασε τα 2 άλμπουμ που είχε ηχογραφήσει με τον Glenn Hughes, 1996 The Dep Sessions(2004) που για χρόνια κυκλοφορούσε σαν bootleg και του Fused. Και τα 2 θα κυκλοφορήσουν στις 4 Οκτωβρίου, έγχρωμο βινύλιο και digipack cd.

Τριάντα χρόνια κυκλοφορίας για το 5ο άλμπουμ του Phil Collins, Both Sides(1993) και μια καινούργια έκδοση είναι ότι πρέπει για να το ξανά θυμηθούμε. Η καινούργια έκδοση του Both Sides (All the Sides) θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου με 5 remastered βινύλια, που εκτός του άλμπουμ θα περιλαμβάνουν πολλά demo και live.Στο Box set θα υπάρχει ακόμα ένα άλμπουμ με όλα τα B-sides που είχε κυκλοφορήσει καθώς και μια ηχογράφησή του στην εκπομπή MTV Unplugged(1994). Μια άλλη κυκλοφορία που αφορά υλικό του Collins θα είναι το  Ep Live From the Board: Official Bootleg, που περιλαμβάνει τα Sussudio, Easy Lover, Separate Lives και My Girl, ηχογραφημένα live κατά τη διάρκεια της ευρωπαικής περιοδεία του 1994. Η πρώτη κυκλοφορία του EP, είχε γίνει για την Record Store Day και τώρα είναι διαθέσιμο σε cd, 10" Ep και ψηφιακά. 


Remastered βινύλιο επανακυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ(1970) των Egg (Mont Campbell μπάσο,τραγούδι), Dave Stewart (πλήκτρα) και Clive Brookes (ντραμς). H καινούργια έκδοση περιέχει και το Symphony No. 2 – Third Movement, το οποίο είχε αποσυρθεί από την αρχική κυκλοφορία, επειδή περιείχε θέματα του συνθέτη Igor Stravinsky. 

15/8/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου