Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: BRUCE DICKINSON (cd single)/FLEETWOOD MAC(Live)/GREENSLADE


 Το τραγούδι του Resurrection Men επέλεξε να κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση cd single ο Bruce Dickinson, το οποίο θα συνοδεύεται κι από 2 live bonus tracks. Δείτε το video που είναι αφιερωμένο στη ζωή των καλλιτεχνών στο δρόμο και αποτελείται από  σκηνές που γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής του περιοδείας που πέρασε κι από  την Αθήνα και παρακολούθησαν συνολικά 350.000 θεατές. Στο video υπάρχουν αρκετές σκηνές από την εμφάνισή του στο Release Festival. Τα bonus τραγούδια είναι τα Afterglow Of Ragnarok και Abduction και ηχογραφήθηκαν στο São Paulo.

Live άλμπουμ με υλικό από την περιοδεία τους του 1982 για την προώθηση του άλμπουμ τους Mirage θα κυκλοφορήσουν οι  Fleetwood Mac. Το άλμπουμ θα τιτλοφορείται  Mirage Tour '82, θα κυκλοφορήσει σε  3πλό βινύλιο και 2πλό cd και θα περιέχει 22 τραγούδια τους. Ενδεικτικοί τίτλοι είναι οι Second Hand News, The Chain, Don’t Stop, Dreams, Oh Well, Rhiannon, Eyes Of The World, Tusk, Sara, Hold Me,
You Make Loving Fun, I’m So Afraid, Go Your Own Way κ.α.Η ηχογράφηση έγινε στο Los Angeles Forum του 1982 και αποτελεί μια πολύ καλή ηχητική παρουσία του συγκροτήματος που τότε ήταν στην κορυφή.

Ένα 2πλό cd ηχογραφημένο σε εκπομπές του BBC αλλά και  live θα κυκλοφορήσουν οι Greenslade. Τίτλος του Greenslade’s At The BBC και ημερομηνία κυκλοφορίας του η 4η Οκτωβρίου.
Αναλυτικά, στο 2πλό cd έχουν συγκεντρωθεί ηχογραφήσεις που έγιναν στο BBC, τη διετία 1973 και 1974  καθώς και 2 συναυλίες τους, στο Paris Theatre του Λονδίνου και στην εκπομπή Old Grey Whistle Test (Νοεμ. 1973). Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι το συγκρότημα σχηματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 1972 από 2 πρώην μέλη των Colosseum, τον οργανίστα Dave Greenslade και τον μπασίστα Tony Reeves, με την προσθήκη του οργανίστα  Dave Lawson και του ντράμερ Andrew McCulloch. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ιστορία τους από τη στήλη ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ 

7/8/24


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου