ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ 79χρονου ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ


 Έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τους καλλιτέχνες, γι αυτό που μου προσφέρουν. Τα τραγούδια, τους δίσκους, τα live!  Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική ζωή τους,  τους αγαπώ γι αυτό που μου προσφέρουν, ΔΕΝ με ενδιαφέρει η καθημερινότητά τους, οι σχέσεις τους, η ζωή τους. Δεν σχολιάζω τα λόγια  του κιθαρίστα και ηγέτη των Who, Pete Townshend που αναφέρθηκε για τα κρυφά(!) συναισθήματα και τις ρομαντικές του σχέσεις με άντρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του για το πώς ένιωθε για τον Mick Jagger! Να σημειώσω ότι στο παρελθόν, ο Townshend, χαρακτήρισε τον εαυτό του πανσεξουαλικό, ενώ παραδέχτηκε ότι «απόλαυσε πολύ» τις «ομοφυλικές υποθέσεις» που βίωσε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και του 1970.
Το 1968, ο Townshend παντρεύτηκε την Karen Astley με την οποία χώρισε το 1994 και στη συνέχεια, τ 2016 παντρεύτηκε σε στενό κύκλο, τη Rachel Fuller. Ξαφνικά, δημοσιοποίησε  την έλξη του για τον Jagger, εξηγώντας στο περιοδικό Record Collector ότι τον έλκυε σεξουαλικά! Παρόλο που τα συναισθήματά δεν ήταν αμοιβαία, πρόσθεσε ότι είχε «μυστικά συναισθήματα» και για τον εκλιπόντα συν-διαχειριστή των Who, Kit Lambert. Ο Townshend είχε αποκαλύψει τα συναισθήματά του προς τον Jagger στο παρελθόν, υπερασπίζοντας τον στα σχόλια του Keith Richards, που τον κορόιδευε (τον Jagger) στα απομνημονεύματά του Life, όπου ο Richards  είχε γράψει ότι η Marian Faithfull  δεν πέρναγε καλά με το  μικροσκοπικό πουλί  του. Ξέρω ότι έχει ένα τεράστιο ζευγάρι μπάλες, αλλά δεν καλύπτει το κενό», είχε γράψει. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου πριν από την επερχόμενη περιοδεία των The Who, ο Townshend εξέθεσε τις δικές του προσωπικές αναμνήσεις, λέγοντας: «Αυτό που θυμάμαι από το μέγεθος του πέους του Mick Jagger – το θυμάμαι ως τεράστιο και εξαιρετικά νόστιμο». Στην αυτοβιογραφία των Who I Am, ο Townshend παραδέχτηκε επίσης ότι «ο Mick είναι ο μόνος άντρας που ήθελα σοβαρά να κοιμηθώ μαζί  του» και προσέθεσε: «Φορούσε φαρδιά παντελόνια σε στυλ πιτζάμα χωρίς εσώρουχο. καθώς έγειρε προς τα πίσω, δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω το περίγραμμα του πλούσιου κόκορα του που ήταν ξαπλωμένο στο εσωτερικό του ποδιού του. Σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, εξήγησε την έμπνευση πίσω από την παλιά επιτυχία των Who, I'm A Boy(1966)», λέγοντας: «Νομίζω ότι ήμουν έτοιμος να πέσω στο κρεβάτι με οποιονδήποτε θα με ήθελε. Νομίζω ότι μάλλον ήμουν [ομοφυλόφιλος ή πανσεξουαλικός], αλλά όχι πια». Ευτυχώς, ο Jagger ΔΕΝ σχολίασε τις δηλώσεις του 79χρονου Townshend.
Τώρα που διαβάσατε τα παραπάνω, πιστεύετε ότι χρειαζόντουσαν να δημοσιοποιηθούν; Όλοι εμείς, οι άνω των 60+, που μεγαλώσαμε με τα My Generation, Magic Bus, Love Reign On me, Squeeze Box, Pinball wizard, I’m Free, Who are you και τόσα άλλα, νοιώθουμε άβολα για τις εκμυστηρεύσεις του 79χρονου Townshend που τόσο αγαπούμε κι εκτιμούμε για την τεράστια προσφορά στη μουσική των νεανικών χρόνων μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

18/8/24


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου