ΕΠΑΝΑΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ SOMEWHERE FAR BEYOND-BLIND GUARDIAN/ ΒΙΝΥΛΙΟ ΚΑΙ CD ΤΟ UNLAWFUL CARNAL KNOWLEDGE-VAN HALEN/ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΟΙ CARAVAN


 Οι Blind Guardian επαναηχογράφησαν το κλασικό άλμπουμ τους Somewhere Far Beyond(1992), ένα άλμπουμ που βοήθησε σημαντικά το συγκρότημα να καταξιωθεί. Το Somewhere Far Beyond Revisited, επαναηχογραφήθηκε τις χρονιές 2022 και 2023 κι όπως ισχυρίζεται το συγκρότημα, του έδωσε φρέσκια πνοή. Η κυκλοφορία του αναμένεται για τις 2 Αυγούστου 2024 και θα το βρείτε σε περιορισμένη έκδοση 3cd digipak που περιέχει ολόκληρο το άλμπουμ live (σε ηχογράφηση του 2022) και Blu-ray disc με εμφανίσεις τους στα  Rock Hard Festival και Hellfest 2022. Το Somewhere Far Beyond Revisited, θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο με 2πλό εξώφυλλο και 24σέλιδο ένθετο, jewelcase CD και ψηφιακά.

Για μια ακόμα φορά επανεκδίδεται το κλασικό άλμπουμ In The Land Of Grey And Pink των Caravan κι ένα από τα σημαντικότερα της σχολής του Canterbury. Αυτή τη φορά θα κυκλοφορήσει σε ροζ και γκρι βινύλιο, με ημερομηνία επανακυκλοφορίας του την 10η Νοεμβρίου. Η καινούργια έκδοση θα είναι ενισχυμένη με live από το BBC.


Το ένατο άλμπουμ της δισκογραφίας των Van Halen, το  Unlawful Carnal Knowledge, (1991) ή αν προτιμάτε το FUCK, θα επανακυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο, 2πλό cd με Blu-ray με πλούσιο ακυκλοφόρητο υλικό που περιλαμβάνει 10 τραγούδια τους σε συναυλία στο West End Market place του Dallas στις 4 Δεκεμβρίου 1991 καθώς και διαφορετικές εκτελέσεις των Right Now και The Dream Is Over. Στο
Blu-ray υπάρχουν τα videos των Poundcake, Runaround, Right Now και Top Of The World. Η τέταρτη πλευρά του 2πλου βινύλιου είναι etching με το logo των Van Halen. 

1/8/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου