NEWS OF THE WORLD (4/76/24)


 Δείτε το video ενός ακόμα καινούργιου τραγουδιού των Τιτανοτεράστιων, από το επερχόμενο δίσκο τους "=1", το πρώτο με τον t Simon McBride στην κιθάρα. Πρόκειται για το Lazy Sod, που μαζί με το Pictures of you, αποδεικνύει ότι αν και τα χρόνια έχουν περάσει για τα καλά, το Μεγάλο Συγκρότημα, ηχογράφησε ένα καλό δίσκο με ενέργεια, κάτι που έλειπε από τα 3 προηγούμενα άλμπουμ τους. Παράλληλα, μόλις κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση 5000 αντιτύπων cd και maxi single 12ιντσων, το καινούργιο τραγούδι τους Pictures Of You. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου σε 2πλό βινύλιο, cd και box set που θα περιλαμβάνει το CD, το 2LP, 3πλό live βινύλιο 10“ ιντσών, 24σέλιδο ένθετο, DVD με το documentary Access All Areas, t-shirt και κάρτες. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
• Μετά την πώληση των εκδοτικών και πνευματικών δικαιωμάτων των Queen στη Sony Music για το ποσό των 1,270.000.000$,  φίλη και πρώην αρραβωνιαστικιά του Freddie Mercury, Mary Austin, θα λάβει 187,5000.000 λίρες Αγγλίας.

• Με καρκίνο διαγνώστηκε η τραγουδίστρια των Heart, Ann Wilson και ήδη υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, με το συγκρότημα να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες για την Αμερική εμφανίσεις του για το 2024. Περαστικά.
• Τα 50 χρόνια ζωής και καριέρας κλείνουν οι Accept και σύμφωνα με τον κιθαρίστα Wolf Hoffmann, το γερμανικό συγκρότημα, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα επετειακό άλμπουμ με επαναηχογραφημένες κλασικές επιτυχίες του. Τα 50 χρόνια θα τα κλείσουν το 2026 και για τότε προβλέπεται  η κυκλοφορία του επετειακού άλμπουμ.
• Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε, βλέποντας τον Bruce Dickinson από την εμφάνισή του στο Sweden Rock να ανεβάζει fans στην σκηνή και να τραγουδούν το Rain On The Graves. Οι ενδιαφερόμενοι ας αρχίσουν τα μαθήματα φωνητικής.


• Ποτέ μην πεις ποτέ, το αίμα νερό δεν γίνεται και όλα τα συναφή έχουν ακουστεί για τις ταραχώδεις σχέσεις των αδελφών Schenker. Να όμως που ο Rudolf Schenker, άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό σε ενδεχόμενη συνεργασία τωνScorpions με τον αδελφό του Michael Schenker, απατώντας "Never say never»
• ‘Ένα πρόβλημα υγείας ανάγκασε τον Ozzy να ακυρώσει την εμφάνισή του στο Mad Monster Party του Phoenix, τον Ιούλιο.
Beat ονομάζεται το συγκρότημα που σχημάτισε ο πρώην κιθαρίστας των King Crimson, King Crimson μαζί με τους Tony Levin μπάσο,Danny Carey (Tool) ντραμς και, κρατηθείτε… Steve Vai στην κιθάρα. Το σχήμα παίζει κομμάτια των King Crimson από τα άλμπουμ τους Discipline, Beat και Three Of A Perfect Pair, όλα της δεκαετίας του 80. Ευπρόσδεκτοι!

• Με εισαγωγή που στους παλαιότερους θα θυμίσει Gary Glitter, ξεκινάει το καινούργιο τραγούδι των Def Leppard που τιτλοφορείται Just Like ‘73, και κιθάρα παίζει ο …Tom Morello.


• Η ταινία των Ghost, Rite Here Rite Now, με μόνο 3 ημέρες προβολής σε ανοιχτό δίκτυο περιορισμένων αμερικάνικων κινηματογράφωνse, μπήκε στο παγκόσμιο Top 10 box office στο Νο. 9 με συνολικό εισόδημα 5,04 εκατομμυρίων δολαρίων! Προβλήθηκε σε πάνω από 1.800 κινηματογράφους σε 49 περιοχές, συνδυάζει το live συναυλία με μια αφηγηματική ιστορία με την πορεία του συγκροτήματος.
Η αγγλική έκδοση του περιοδικού Metal Hammer θα συνοδεύεται στο επόμενο τεύχος μια γαλάζια κασέτα με το soundtrack της ταινίας συναυλίας των Ghost, Rite Here Rite Now. Για να το παραγγείλετε, πατήστε εδώ.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Άγγλος παραγωγός Peter Collins που συνδύασε το όνομα του με την παραγωγή των άλμπουμ Operation: Mindcrime και Empire των Queensryche, Power Windows, Hold Your Fire, Counterparts, Test For Echo και Counterparts των Rush αλλά και άλμπουμ των Flying Colors, Gary Moore, Bon Jovi, Billy Squier, Rush, Air Supply, Alice Cooper (Hey Stoopid), Nik Kershaw, Blancmange, Suicidal Tendencies, Queensrÿche, Indigo Girls, Drake Bell κ.α. Είχε ξεκινήσει την καριέρα το 1976, συνεργαζόμενος με την  Magnet Records με το συγκρότημα των Madison, που δεν κατάφεραν να κάνουν επιτυχία. Στη συνέχεια ίδρυσε μια εταιρεία παραγωγής με τον Pete Waterman κάνοντας παραγωγή σε 2 άλμπουμ των  Lambrettas για να πάρουν σειρά οι Rush και τα άλμπουμ Power Windows (1985) και Hold Your Fire (1987), με χαρακτηριστικό την παρουσία των synthesisers στον ήχο τους. Οι μουσικοί που συνεργάστηκαν μαζί του, τον αποκαλούσαν Mr. Big.

• Ακόμα ένα video παρουσίασε ο πρώην μπασίστας των Journey, Ross Valory από το άλμπουμ του All of the Above. Το τραγούδι είναι η παλιά κλασική επιτυχία των War, το  Low Rider από το 1975 με το σκηνοθέτη Michael Cotten κι είχε την ιδέα στο video να πρωταγωνιστήσουν παλιά αυτοκίνητα των δεκαετιών 50 και 60, σκεπτόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μια πολιτιστική σύνδεση του κλασικού τραγουδιού με τη μεγάλη παράδοση της μεξικανοαμερικανικής κουλτούρας αυτοκινήτων.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου