ΟΙ METALLICA ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΒΙΝΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο JAMES HETFIELD ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ


Τα δύο video που συνοδεύουν αυτές τις γραμμές, έχουν πολύ ενδιαφέρον καθώς δείχνουν και τα 4 μέλη των Metallica να έχουν επισκεφτεί την Furnace Record Pressing όπου περιηγούνται στις εγκαταστάσεις και μαθαίνουν να τυπώνουν τους δίσκους τους, εν προκειμένω το Ride The Lightning σε splatter βινύλιο! Οι Metallica τον Μάρτιο του 2023, απέκτησαν το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στην Furnace Record Pressing, έναν κορυφαίο πάροχο δίσκων βινυλίου υψηλής ποιότητας και συναφών υπηρεσιών. Και τα 2 video έχουν ενδιαφέρονκαι θα ήταν καλό να τα παρακολουθήσετε.

Η εξαγορά επισημοποίησε μια μακροχρόνια σχέση μεταξύ του συγκροτήματος και της Furnace που έχει παραγάγει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια δίσκων βινυλίου του συγκροτήματος από το 2014. Μερικές από τις δουλειές που έχει να επιδείξει είναι οι εξαιρετικές εκδόσεις πολυτελών κουτιών σετ των Kill 'Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, …And Justice For All, Metallica (Black Album) και τα S&M2.


H Tubi Films έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη western ταινία (σ.σ. παλιά τα λέγαμε καουμπόϊκά!) The Thicket όπου παίζει κι ο James Hetfield. Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο του Joe R. Lansdale με τον ίδιο τίτλο και ηταινία θα βγεί στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Peter Dinklage, Juliette Lewis,  Esmé Creed-Miles, Levon Hawke κ.α.. Δενείναι η πρώτη φορά που ο Hetfield συμμετέχει σε ταινία αφού και το 2019 είχε παίξει στο θρίλερ του Netflix, Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile.

Α.Ρ.

31/7/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου