Η ΒΙΚΥ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η Βίκυ Λέανδρος στο Ηρώδειο. Η παγκόσμια Ελληνίδα με την αισθαντική φωνή, επιστρέφει στην χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία - τελευταίο σταθμό της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της. Στις 6 Σεπτεμβρίου για μία ανεπανάληπτη βραδιά, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες. Το μαγικό φινάλε μιας μυθικής πορείας,  κάτω από την νυχτερινή Ακρόπολη. Μια μεγάλη και εντυπωσιακή μουσική παραγωγή. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας, πατήστε στο link https://www.ticketservices.gr/event/vicky-leandros-herodeion.
Η Βίκυ Λέανδρος έφτασε στον προορισμό των ονείρων της, για αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την άνοιξη του 2023, με σκοπό να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες στο Ηρώδειο, στους πρόποδες της Ακρόπολης, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. Η Βίκυ Λέανδρος θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό μια αξέχαστη βραδιά ερμηνεύοντας τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών του κόσμου με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι Michel Legrand, Jaques Brel, Μίκης Θεοδωράκης, Charles Aznavour, Mort Chuman και Μάνος Χατζιδάκις.

 Με εξώδικο ο 101χρονος πατέρας της Βίκυ, Λεό Λέανδρος, απαγορεύει τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών που έχει συνθέσει ή συνθέσει κατά τη συναυλία της Βίκυς Λέανδρος στο Ηρώδειο. Όπως αναφέρει«Ο τρόπος με τον οποίο εξαρχής περιγράφηκε και προωθήθηκε η συναυλία αυτή με τις “μεγαλύτερες επιτυχίες” της Βίκυς, σε συνδυασμό με την τόσο “ηχηρή” παράλειψη αναφοράς του ονόματός μου, υποβαθμίζει και απομειώνει τόσο έμενα ως συνθέτη και δημιουργό όσο και τα έργα μου, προσβάλλοντας έτσι τα δικαιώματα και την προσωπικότητά μου».

27/7/24

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου