ΟΙ SEPTICFLESH ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

Συμμετέχει το
Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO
Υπό τη διεύθυνση του Κοen Schoots
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 | 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ
Από την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Νότιο Αμερική, μέχρι κάθε γωνιά της Ευρώπης, οι SepticFlesh με 9 άλμπουμ, αναρίθμητες συναυλίες και συνεχόμενες παγκόσμιες περιοδείες, συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, 24 χρόνια καριέρας στην παγκόσμια rock/metal μουσική σκηνή.
Το συγκρότημα χαίρει διεθνούς μουσικής αναγνώρισης. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το 2021, οι παρτιτούρες από 4 συνθέσεις του συγκροτήματος, επιλέχθηκαν από το διεθνούς κύρους, Berklee College of Music και περιλαμβάνονται έκτοτε στην μουσική του βιβλιοθήκη, για μελέτη από τους φοιτητές του.
Τα live shows αποτελούν ένα μοναδικό αισθητικό θέαμα. Το όραμα των Septicflesh είναι να παρουσιάζουν ένα, ακουστικά και οπτικά, άρτιο αποτέλεσμα, με έμφαση στην θεατρικότητα,  προσπαθώντας πάντα  να συμπεριλαμβάνουν στοιχεία στους στίχους και την εικόνα από τον Ελληνικό πολιτισμό.
Το 8ο Classic Rock θα παρουσιάσει  στο Ηρώδειο ένα crossover project όπου ο ήχος των Septicflesh  συναντούν τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO θα συμπληρώσει το μοναδικό θέαμα.
Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μεξικό, το 2019, στο Μetropolitan Theater of Mexico city με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μεξικό, με 140 μουσικούς και 40μελή χορωδία. Πρόκειται για μια κορυφαία sold out συναυλία την οποία  παρακολούθησαν περισσότεροι από 3500 θεατές.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μαγνητοσκόπησης και κυκλοφορίας της συναυλίας από ξένη δισκογραφική εταιρεία, αφού ληφθούν φυσικά οι απαραίτητες εγκρίσεις.
Την εκτέλεση και διοργάνωση παραγωγής του Classic Rock 8 θα αναλάβει όπως κάθε χρόνο για λογαριασμό της ΚΟΑ η καταξιωμένη εταιρεία Robin 4 Arts GmbH.
Για εισιτήρια πατήστε εδώ   ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ   https://www.ticketservices.gr/event/classic-rock/?lang=el

23/6/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου