ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ QUEEN SYMPHONIC ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ


 Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρείας της χθεσινής (21 Ιουνίου 2024) συναυλίας Queen Symphonic στο Λυκαβηττό ακυρώθηκε  γιατί  δόθηκε εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής επισκεπτών στο θέατρο Λυκαβηττού, λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.
Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια της συναυλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παραγωγός εταιρεία θα επιστρέψει άμεσα το αντίτιμό τους.
Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, θα απαγορεύεται η διέλευση στον λόφο του Λυκαβηττού, το δημοτικό θέατρό του θα παραμείνει κλειστό και αναγκαστικά η συναυλία “QUEEN SYMPHONIC”, ματαιώνεται.
Η Παραγωγός εταιρεία, προχωράει στην άμεση επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων σας.
Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Δείτε ΕΔΩ), η περιοχή της Αττικής, για αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 5 (κατάσταση συναγερμού – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς) και ως εκ τούτου επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής επισκεπτών.
΄Πέραν των παραπάνω που ίσχυσαν για το Λυκαβηττό, η ίδια απαγόρευση ισχύει για όλους τους χώρους που υπάρχουν δάση, αλσίλια και μεγάλοι κήποι όπως και στον Εθνικό Κήπο και γεννάται το ερώτημα τι θα γίνει με τις υπόλοιπες συναυλίες στο Λυκαβηττό γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρξει καύσωνας εκείνες τις ημέρες για να εφαρμοστεί και πάλι το μέτρο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

22/6/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου