ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: OFFSPRING/MYLES KENNEDY/ STEVE PLUNKETT (Autograph)

 

Ταυτόχρονα με την εμφάνισή τους στην Αθήν, στο Release Festival, οι Offspring ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 11ου άλμπουμ τους με τίτλο Supercharged με ημερομηνία κυκλοφορίας την 11η Οκτωβρίου και πρώτο video single το Make It All Right. "Θέλαμε στο νέο μας άλμπουμ να βάλουμε όση ενέργεια μπορούσαμε, από το πρώτο έως το τελευταίοι τραγούδι. Γι αυτό και το ονομάσαμε Supercharged! Το Make It All Right είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του καινούργιου δίσκου, με τους στίχους να μιλούν για τους καθημερινούς  ανθρώπους, που μας βοηθούν να νιώθουμε δυνατοί όταν αισθανόμαστε πεσμένοι. Το ηχογραφήσαμε σε τρεις διαφορετικά studio, στο Maui,Vancouver και Haddington Beach, με παραγωγό τον Bob Rock» είπε ο τραγουδιστής Bryan "Dexter" Holland.
Επιστροφή στη δισκογραφία για τον Myles Kennedy, των Alter Bridge αλλά και των Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators, με το τρίτο προσωπικό άλμπουμ που τιτλοφορείται The Art Of Letting Go. Μαζί του παίζουν οι Zia Uddin ντραμς και Tim Tournier μπάσο με τον ίδιο να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει. Το The Art Of Letting Go"θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και ψηφιακά. Πατήστε εδώ να το δείτε



Επιστροφή στη δισκογραφία και για τον πρώην τραγουδιστή των Autograph, Steve Plunkett, που μπορεί οι ημέρες του Turn Up The Radio να χάνονται βαθιά στο χρόνο, αλλά έχει κρατήσει όλη εκείνη την ατμόσφαιρα τουhair/melodic rock.

To δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ τιτλοφορείται Straight Up, περιέχει 10 καινούργια τραγούδια με πρώτο single το… Rock Machine! "Ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ με όλα εκείνα τα στοιχεία της μουσικής που κάναμε στη δεκαετία του 80. Χωρίς να παραλείψω τίποτε» λέει. Το Straight Up θα κυκλοφορήσει σε cd και ψηφιακά στις 26 Ιουλίου.

24/6/24
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου