Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: MOGGS HOTEL (Phil Mogg-UFO)/BILL WYMAN (ex Rolling Stones)

Ένα λεπτό, ο Phil Mogg δεν έλεγε ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του και δεν μπορεί να τελειώσει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία των UFO, αναβάλλοντας και τις 2 συναυλίες τους στη χώρα μας; Και τώρα ανακοίνωσε το καινούργιο(!) συγκρότημά του, τους Moggs Hotel μαζί με τους Tony Newton (από τους Voodoo X)πλήκτρα, μπάσο, Neil Carter κιθάρα, πλήκτρα, Joe Lazarus ντραμς και Tommy Gentry κιθάρα, που έχουν έτοιμο τον πρώτο δίσκο τους, με τίτλο το όνομά τους και ημερομηνία κυκλοφορίας στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024! Τό Δελτίο Τύπου, που συνοδεύει το άλμπουμ, αναφέρει ότι η αρχική διάγνωσις για πρόβλημα στην καρδιά του ήταν λανθασμένη. To άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο studio του Steve Harris στο Essex και περιλαμβάνει 12 καινούργια τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και ψηφιακά.



Έχοντας κυκλοφορήσει το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ το 2015 με τίτλο Back to Basics, ο ιστορικός πρώην μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου του με τίτλο  Drive My Car για τις 9 Αυγούστου. Μαζί του ο ντράμερ Paul Beavis κι οι κιθαρίστες Terry Taylor και Hans Theesink. Μεταξύ των τραγουδιών είναι και η διασκευή στη σύνθεση του Bob Dylan, Thunder on the Mountain.

Πάντως, ο ίδιος ο 87χρονος σήμερα Wyman είπε ότι σχεδόν όλα τα τραγούδια του καινούργιου δίσκου του αποτελούν ένα φόρο τιμής στον JJ Cale και στον ήχο του! Ο Wyman έφυγε από τους Stones το 1993, αλλά συνέχισε την καριέρα του παίζοντας με τους Rhythm Kings, ενώ έπαιξε και στο τραγούδι Live By the Sword  από τον τελευταίο δίσκο τωνStones, Hackney Diamonds.

28/6/24

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου