DIO THE COMPLETE DONIGTON 83 ΚΑΙ 87 RECORDINGS/ TO DEFINITELY MAYBE ΤΩΝ OASIS ΣΕ CD ΚΑΙ ΒΙΝΥΛΙΟ/CREED-HUMAN CLAY 2πλό cd/βινύλιο

 

Σε 5πλό βινύλιο (η τελευταία πλευρά θα είναι etched) θα επανακυκλοφορήσει το live άλμπουμ των Dio, The Complete Donington Collection, που ηχογραφήθηκε κατά τις ιστορικές όπως εξελίχθηκαν εμφανίσεις του στο Monsters Of Rock Castle Donington του 1983 και 1987.  Στο Dio At Donington '83 μαζί του παίζει το κλασικό line up με το οποίο ηχογράφησε το Holy Diver κι εκτός από τα κομμάτια του πρώτου δίσκου τους, παίζουν και τραγούδια των Rainbow και Black Sabbath, ενώ στο Dio At Donington '87, ακούγονται και τα Dream Evil, The Last In Line, Rock 'N' Roll Children, All The Fools Sailed Away καθώς και τα Man On The Silver Mountain, Neon Knights, Stargazer και Heaven And Hell.
Για ακόμα μια φορά επανεκδίδεται το πρώτο άλμπουμ των Oasis, Definitely Maybe αυτή τη φορά για την 30η επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία του. Το cd θα είναι 2πλό ενώ το βινύλιο 4πλό(!) και η κυκλοφορία τους θα γίνει στις 30 Αυγούστου, την ίδια ημερομηνία που είχε κυκλοφορήσει και το 1994! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock, μας θυμίζει ότι το άλμπουμ περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες τους Supersonic, Shakermaker, Live Forever και Cigarettes & Alcohol κι είχε πάει Νο1 στο chart της Μ.Βρετανίας. Η remastered έκδοση εκτός των 11 τραγουδιών θα περιέχει 16 ακόμα τραγούδια από τις ηχογραφήσεις σε demo μορφή. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε γαλάζια κασέτα και ψηφιακά.



Το Human Clay, το καλύτερο άλμπουμ των Creed επανακυκλοφορεί στις 16 Αυγούστου, σε 2πλό cd και 2πλό βινύλιο. Το συγκρότημα των Scott Stapp, Mark Tremonti, Brian Marshall καιScott Phillips, είχε πατήσει το Νο1 του αμερικάνικου chart με αυτό το άλμπουμ, που είχε βγάλει επιτυχίες σαν τις Higher, What If και With Arms Wide Open. Η καινούργια έκδοση θα είναι  remastered και το Bonus cd θα περιέχει συναυλία τους στο San Antonio του Texas του 1999. Η ψηφιακή έκδοση, θα περιέχει 6 bonus τραγούδια, όπως εναλλακτικές ηχογραφήσεις των Higher, With Arms Wide Open και μια διασκευή του Roadhouse Blues των Doors, ηχογραφημένο live στο Woodstock 99 με τη συμμετοχή του Robby Krieger.

13/6/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου