THE YES ALBUM-YES /LARK'S TONGUES IN ASPIC-KING CRIMSON KAI FEEL EUPHORIA-SPOCK'S BEARG


Μια καινούργια έκδοση για το άλμπουμ τους The Yes Album (1971), ετοίμασαν οι Yes με ημερομηνία κυκλοφορίας του την 24η Νοεμβρίου. Η Super Deluxe έ4κδοης θα περιέχει 4 CDs, 1 Blu-ray disc κι ένα 1 δίσκο βινυλίου καθώς και τις καινούργιες μίξεις του  Steven Wilson  σε stereo, 5.1 και Dolby Atmos. Στα bonus υπάρχουν οι ορχηστρικές ηχογραφήσεις των κομματιών, πολλά live και 2 ακυκλοφόρητες συναυλίες του 1971. 

 Ακόμα ένα κλασικό άλμπουμ των King Crimson, επανεκδίδεται σε βινύλιο και cd, όπου και οι 2 εκδόσεις θα είναι 2πλές! Πρόκειται για το Larks’ Tongues In Aspic(1973) όπου το bonus cd θα είναι το άλμπουμ σε remix Dolby Atmos, 5.1 και stereo mixes από τον Steven Wilson ενώ το ένθετο το έχει γράψει ο βιογράφος του συγκροτήματος  Sid Smith. Η κυκλοφορία του έγινε στις 20 Οκτωβρίου και η σύνθεση των King Crimson σε αυτό το άλμπουμ ήταν Robert Fripp κιθάρες,  John Wetton  μπάσο/φωνή πλήκτρα, Bill Bruford ντραμς, David Cross βιολί/βιόλα/πλήκτρα/φλάουτο και Jamie Muir περκάσιονς.



Το άλμπουμ των Spock's Beard, Feel Euphoria έκλεισε 20 χρόνια κυκλοφορίας και θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο για πρώτη φορά, στις 24 Νοεμβρίου. Το Feel Euphoria ήταν το πρώτο άλμπουμ των Spock’s Beard μετά την αποχώρηση του Neal Morse και την ανάληψη των φωνητικών από τον ντράμερ Nick D'Virgilio. Η καινούργια έκδοση θα είναι σε βινύλιο 200 γραμ, remastered με 2 bonus tracks και πλούσιο ένθετο. 

9/11/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου