NEWS OF THE WORLD (16/11/23)


• Είναι τρελοί αυτοί οι Κύπριοι!!!  Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης, παρουσίασαν αυτό το εντυπωσιακό κορεό πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, εμπνευσμένο από το τραγούδι των Iron Maiden “Can I play with Madness” . Προσέξτε ότι η γραμματοσειρά του είναι η ίδια με αυτήν που χρησιμοποιούν οι Iron Maiden, ενώ υπάρχει κι ο Eddie.

• Ένα άγαλμα ύψους 2.5 μέτρων,φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Andy Edwards, θα στηθεί στη γενέτειρα του Lemmy, στο Burslem. Στο άγαλμα θα υπάρχει η επιγραφή Born to lose, live to win”, το όνομα Lemmy και η σκυλοκεφαλή Snaggletooth.
     • Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Η εταιρεία Caninus Collars κυκλοφόρησε μια σειρά από επίσημα περιλαίμια για τα κατοικίδια σας. Το κακό είναι ότι στη φωτογραφία, βλέπω μόνο για σκύλουw, για εμάς που έχουμε γάτο δεν υπάρχει πρόβλεψη;

• Ο Timo Tolkki, καταδικάστηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ελσίνκι σε φυλάκιση 45 ημερών με αναστολή για απάτη και πλαστογραφία. Η καταδίκη για απάτη προέκυψε όταν ο Tolkki απέκρυψε το εισόδημά του και τα κεφάλαια στον τραπεζικό του λογαριασμό από την Kela, το ΙΚΑ της Φινλανδίας, για να πάρει επιδοτήσεις!
• Ο Ozzy και η Sharon Osbourne, μαζί με τα παιδιά τους Jack και Kelly, κυκλοφόρησαν το ένατο επεισόδιο του podcast τους όπου γίνεται λόγος για τις κασέτες με υλικό από πρόβες του Randy Rhoads. Όταν η συζήτηση έφθασε στο σημείο «γιατί οι ηχογραφήσεις δεν θα δημοσιοποιηθούν ποτέ», οι Sharon και Ozzy απάντησαν ότι «η  ποιότητα είναι χάλια, λες και ηχογραφήθηκαν σε τενεκέ». Λίγες ημέρες μετά, ο μπασίστας του Ozzy εκείνη την περίοδο, ο 73χρονος σήμερα 73χρονη Bob Daisley, αναφέρει σε συνέντευξή του ότι μαγνητοφωνούσε ότι έγραφαν σε ένα μεγάλο boombox κασετόφωνο (σαν αυτά που χρησιμοποιούσαν οι μαύροι με τα μεγάλα ηχεία) και η ποιότητα είναι καλή, ενώ έχει ανεβάσει και ηχητικά στην ιστοσελίδα του!.

• Δείτε το video που ετοίμασε η Doro για το τραγούδι»Total Eclipse Of The Heart», σύνθεση του Jim Steinman και πρώτη εκτέλεση από την Bonnie Tyler. Μαζί με την Doro, ντουέτο κάνει ο Rob Halford και το τραγούδι βρίσκεται στο καινούργιο άλμπουμ της Conqueress – Forever Strong And Proud.

• Μιλώντας στο περιοδικό People (πατήστε εδώ) ο πρώην(;) κιθαρίστας των Bon Jovi, Richie Sambora, είπε ότι όλοι ρωτούν πότε θα γίνει η επανασύνδεσή του με το συγκρότημα, καθώς πρόσφατα πήρε μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τους Bon Jovi. «Γράψαμε πολλά τραγούδια που άλλαξαν τις ζωές πολλών ανθρώπων και τους κάναμε να περάσουν καλά.. Νομίζω ότι έχει ο χρόνος που μπορούμε να ξανά παίξουμε μαζί.  Δεν είμαι σίγουρος πότε θα γίνει. Είναι θέμα των ανθρώπων και πρέπει να γίνει  σωστά. Γιορτάζουμε την 4οη επέτειο του συγκροτήματος κι ήλθε η ώρα να το κάνουμε».

• Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα 66α Βραβεία Grammy που θα δοθούν στις 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Crypto.com Arena του Los Angeles. Οι υποψηφιότητες στις hard/metal κυκλοφορίες είναι :
"Best Metal Performance"
 * DISTURBED - "Bad Man"
* GHOST - "Phantom Of The Opera"
* METALLICA - "72 Seasons"
* SLIPKNOT - "Hive Mind"
* SPIRITBOX - "Jaded"
"Best Rock Album":
* FOO FIGHTERS - "But Here We Are"
* GRETA VAN FLEET - "Starcatcher"
* METALLICA - "72 Seasons"
* PARAMORE - "This Is Why"
* QUEENS OF THE STONE AGE - "In Times New Roman…"
"Best Rock Performance"
ADVERTISING
* ARCTIC MONKEYS - "Sculptures of Anything Goes"
* BLACK PUMAS - "More Than a Love Song"
* BOYGENIUS - "Not Strong Enough"
* FOO FIGHTERS - "Rescued"
* METALLICA - "Lux Æterna"
"Best Rock Song":
* BOYGENIUS - "Not Strong Enough"
* FOO FIGHTERS - "Rescued"
* OLIVIA RODRIGO - "Ballad of a Homeschooled Girl"
* QUEENS OF THE STONE AGE - "Emotion Sickness"
* THE ROLLING STONES - "Angry"
•  Οι Virgin Mary’s Eyes (V.M.E.), με το όνομα να είναι η αγγλική μετάφραση της φράσης“Της Παναγιάς τα Μάτια” και ο ήχος τους κινείται μεταξύ Radio-Friendly Rock και Avant-Garde Metal. Δημιουργήθηκαν το 2015 στην Κομοτηνή από τον τραγουδιστή Μιχάλη και τον drummer Αντώνη, με ένα μουσικό στυλ πιο κοντά στο Djent, κυκλοφορώντας εν έτει 2016 το πρώτο τους EP με τίτλο “Delirium Tremens”. Το 2019 η μπάντα μετακόμισε στην Αθήνα και, πλέον με τη νέα σύνθεση, νέο ήχο, νέα μέλη και αρκετές live εμφανίσεις την περίοδο 2022-2023, βρίσκεται στα πρόθυρα κυκλοφορίας του πρώτου της full album με τίτλο Creatures, με στόχο να κυκλοφορήσει το Γενάρη του 2024. Οι Virgin Mary’s Eyes αποτελούνται από τους Μιχάλη Χατζηβασιλείου Φωνή, Στέφανο Ουζουνίδη Lead Κιθάρα, Άκη Παπανικολάου Ρυθμική Κιθάρα, Κώστα Φιλίππου Μπάσο και Αντώνη Μαλλίδη Τύμπανα, έχοντας κυκλοφορήσει έως τώρα τα  Delirium Tremens EP 2016, First Voices Single 2023, Creatures Single 2023 και Taste the Unknown 2023.



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου