MOTORHEAD- ANOTHER PERFECT DAY/ LED ZEPPELIN - IV/ EVANESCENCE-FALLEN

 Για μια ακόμα φορά επανεκδίδεται το πλέον διφορούμενο (αλλά καλό!) άλμπουμ των Motorhead, Another Perfect Day(1983), όπου ο πρώην κιθαρίστας τωνThin Lizzy, Brian Robertson είχε αντικαταστήσει τον "Fast" Eddie Clarke. Η καινούργια έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023, σε 2πλό cd, 3πλό βινύλιο, με bonus και ακυκλοφόρητη συναυλία στο Hull  City του 1983. Όλες οι εκδόσεις θα περιέχουν πλούσιο ένθετο με αδημοσίευτες πληροφορίες. Ακολουθούν τα Bonus tracks στις εκδόσεις cd και ψηφιακά.
11. Turn You Round Again (I Got Mine, B-Side)
12. Hoochie Coochie Man (Live, Shine B-Side)
13. (Don't Need) Religion (Live, Shine B-Side)
14. Climber (Demo)
15. Fast One (Demo)
16. Chinese (Demo)
17. Climber (Instrumental Demo)
Με τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της Atlantic Records, η αμερικάνικη εταιρεία ετοίμασε μια σειρά επανέκδοσης 90 κλασικών δίσκων βινυλίου, που  χαρακτήρισαν την μεγάλη εταιρεία, θεωρώντας ότι η επιλογή αυτών των 90 άλμπουμ δεν είναι μόνο ένα μουσικό ταξίδι μέσα στα χρόνια, αλλά και ένα πολιτιστικό γεγονός που αντικατοπτρίζει μια σειρά σεισμικών κοινωνικών αλλαγών. Στο πλαίσιο αυτών των επανακυκλοφοριών, προγραμμάτισε και το IV των Led Zeppelin σε διάφανο (crystal-clear) 180grm .



Καινούργια επανέκδοση για το Fallen των Evanescence, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του. Η καινούργια έκδοση θα στις 17 Νοεμβρίου  γίνει σε 2πλό βινύλιο και 2πλό 2-CD,ψηφιακά αλλά και σε Super Deluxe Edition, με όλες τις εκδόσεις σαν είναι remastered κα ινα περιλαμβάνουν demos, live και B-sides. Τα ένθετα θα περιέχουν αδημοσίευτες φωτογραφίες και πλούσιο υλικό. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του symphonic metal μας θυμίζει ότι το Fallen ήταν το πρώτο άλμπουμ των Evanescence και είχε βγάλει τις επιτυχίες, My Immortal, Going Under, Everybody's Fool και το Bring Me To Life που είχε κερδίσει Grammy.

5/10/23
 



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου