ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: MOSTLY AUTUMN (Live)/HUGO/ADAM WAKEMAN-DAMIAN WILSON

Το καινούργιο live άλμπουμ τους ανακοίνωσαν οι Mostly Autumn, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ εάιναι ηχογραφημένο live στο studio, γι αυτό κι ο τίτλος του είναι Studio 2, όπου είναι το όνομα του studio που ηχογραφούσαν στο θρυλικό λόγω Beatles, Abbey Road studio!» Ήταν μεγάλη η αγωνία και η λαχτάρα να ηχογραφήσουμε σε αυτό το studio, ένα όνειρο που είχαμε από παιδιά. Τώρα, ηχογραφώντας εκεί, γίναμε μέρος του, με τους γίγαντες της μουσικής να αναπνέουν μέσα στον ίδιο χώρο και εμείς να το αισθανόμαστε. Μαζί μας ηχογράφησε ένα κουαρτέτο εγχόρδων, χωρίς κοινό” λέει ο κιθαρίστας κι τραγουδιστής των Mostly Autumn, Bryan Josh.

    Νέο συγκρότημα για τον τραγουδιστή Hugo (Valentine, Open Skyz) με τον τίτλο Hugo’s Voyage.
Ο Hugo έγινε γνωστός το 2005 σχημάτισε το tribute συγκρότημα στους Journey και περιόδευσε στην Αμερική. Το νέο του συγκρότημα αποτελούν οι Robby Hoffman (κιθάρα), Greg Smith (μπάσο, έxει παίξει με Rainbow, Alice Cooper, Blue Öyster Cult, Dokken, Vinnie Moore, Joe Lynn Turner, Ted Nugent κ.α.), Dana Spellman (τύμπανα) και Lance Millard (πλήκτρα) κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Inception. Δείτε το πρώτο  video single με τίτλο "Don't Wanna Live Without Your Love".



Το τρίτο άλμπουμ  συνεργασίας τους ανακοίνωσαν ο τραγουδιστής των Threshold,  Damian Wilson κι ο session οργανίστας Adam Wakeman, γιός του Rick Wakeman. To άλμπουμ τιτλοφορείται Can We Leave The Light On Longer? Θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2024 σε βινύλιο, cd και ψηφιακά. Σύμφωνα με τον Wilson, οι στίχοι μιλούν για το πώς είμαστε συνδεδεμένοι σαν άνθρωποι και τι μας ωθεί να είμαστε ζωντανοί, πως προετοιμαζόμαστε για να ζήσουμε καλύτερα και πως αντιμετωπίζουμε την απώλειας της ζωής!


13/10/23


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου