ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: HEAVY WATER(Biff Byford και Υιός)/MARK TREMONTI (Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ)/ARTIMUS PYLE(ex ντράμερ Lynyrd Skynyrd)

Ο ιστορικός ντράμερ των Lynyrd Skynyrd, Artimus Pyle επέστρεψε με καινούργιο άλμπουμ με τίτλο Αnthems - Honoring The Music Of Lynyrd Skynyrd όπου διασκευάζει 12  γνωστά τραγούδια του παλιού του συγκροτήματος, με διάφορους τραγουδιστές. Για την ιστορία αναφέρουμε τα ονόματα των Dolly Parton (Free Bird), Warren Haynes (Saturday Night Special), Billy Ray Cyrus(Call Me The Breeze), Sammy Hagar(Simple  Man), Ronnie Dunn (Sweet Home Alabama) κ.α. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.

Το δεύτερο άλμπουμ συνεργασίας του Biff Byford και του γιού του Seb Byford, με τίτλο Dreams Of Yesterday, ήδη κυκλοφόρησε. Οι Heavy Water όπως ονομάζεται το project που σχημάτισαν οι 2 Byford, σχηματίστηκε την περίοδο της πανδημία κι όπως λέει ο Μεγάλος τραγουδιστής, το Dreams Of Yesterday, έχει όλα τα στοιχεία του κλασικού rock 'n' roll με στοιχεία από τη μουσική των Led Zeppelin, Alice in Chains και Soundgarden. Ανεξερεύνητες οι βουλές του Κυρίου!!!



Μπορεί να θέλουμε 3 γεμάτους μήνες για τα Χριστούγεννα, αλλά στην Αμερική οι χριστουγεννιάτικοι δίσκοι έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Creed/Alter Bridge και Tremonti, Mark Tremonti κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το άλμπουμ  "Christmas Classics New & Old". "The Most Wonderful Time Of The Year", με τον τίτλο να τα λέει όλα. Το άλμπουμ περιλαμβάνει  10 χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τα οποία τα 9 είναι γνωστά και κλασικά και το ένα καινούργιο.


3/10/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου