THE DARK SIDE OF THE MOON-PINK FLOYD ΚΑΙ LARKS TONGUES IN ASPIC-KING CRIMSON ΣΕ CD/ΒΙΝΥΛΙΟ/Blu-ray/BOX SET ΓΙΑ ΤΟΥΣ MAGMA

Μια νέα κυκλοφορία του κλασικού άλμπουμ των Pink Floyd, Dark Side Of The Moon με καινούργιο remix θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου σε βινύλιο, CD και Blu-ray όπου θα περιέχει τον ήχο σε Dolby Atmos και 5.1 Surround mix καθώς και σε  remastered Stereo έκδοση. Όλες οι εκδόσεις θα περιέχουν 24σέλιδο ένθετο. Μόλις πριν μερικούς μήνες, τον Μάρτιο του 2023 είχε κυκλοφορήσει σε box set σε μια ειδική έκδοση του άλμπουμ για τα 50 χρόνια της κυκλοφορίας του. Οι παραπάνω εκδόσεις αφορούν το αυθεντικό κλασικό άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ ο Roger Waters θα κυκλοφορήσει τη δική του εκδοχή (σ.σ. πείτε το όπως θέλετε)΄του άλμπουμ στις 6 Οκτωβρίου.

 Ακόμα ένα άλμπουμ από τη δισκογραφία των King Crimson επανεκδίδεται. Αυτή τη φορά πρόκειται για το 5ο άλμπουμ τους, Larks Tongues In Aspic(1973), που έκλεισε 50 χρόνια κυκλοφορίας και θα επανακυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου. Η καινούργια έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε 2πλό Blu-ray, 2πλό CD και 2πλό βινύλιο. Οι εκδόσεις των Blu-ray και CD θα περιέχουν καινούργιες mixes σε Dolby Atmos, DTS-HD MA 5.1 Surround Sound και Hi-Res Stereo από τον Steven Wilson καθώς κι  ένα documentary για το άλμπουμ. Όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται από πλούσιο ένθετο  γραμμένο από το βιογράφο του συγκροτήματος Sid Smith.  Το βινύλιο υα είναι 200γρμ. Η σύνθεση των King Crimson σε αυτόν το δίσκο ήταν Bill Bruford ντραμς, John Wetton μπάσο, Jamie Muir περκάσιονς/ντραμς, David Cross βιολί και Robert Fripp κιθάρα. 

Λίγοι γνωρίζουν τον ήχο των Magma που θα επανακυκλοφορήσουν το ιστορικό άλμπουμ τους Mekanïk Destruktïw Kommandöh(1973) σε μια ειδική έκδοση 7 δίσκων βινυλίων, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του. Une histoire de Mekanïk – 50 Years of Mekanïk Destruktïw Kommandöh είναι ο καινούργιος τίτλος του και η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 6η Οκτωβρίου. Το box set θα συνοδεύεται από 84σέλιδο σκληρόδετο βιβλίο και θα είναι αριθμημένο.«Με την κυκλοφορία αυτού του box set, θέλουμε να σας μεταφέρουμε στην καρδιά της σύνθεσης του πιο εμβληματικού έργου μας, όπου σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του στα 50 χρόνια της ύπαρξής του, εξηγεί ο εγκέφαλος του συγκροτήματος Christan Vander. "Όταν παίξαμε το Mekanïk Destruktïw Kommandöh για πρώτη φορά, δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα ότι ο κόσμος θα ήθελε ακόμα να παίξουμε αυτό το άλμπουμ περισσότερα από 50 χρόνια αργότερα. Αυτή η επέτειος αξίζει να γιορταστεί και αυτή η έκδοση είναι ένα δώρο και για εμάς!"

21/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου