NEWS OF THE WORLD


• Ο Bruce Springsteen ανέβαλλε όλες τις εμφανίσεις για το υπόλοιπο του 2023 καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από το πεπτικό έλκος. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση  οι ακυρωθείσες συναυλίες θα επαναπρογραμματιστούν για την επόμενη χρονιά και θα ανακοινωθούν οι καινούργιες ημερομηνίες. Περαστικά.

• Διαβάζω στο In.gr ότι ο πρώην ντράμερ των Beatles, Ringo Starr, έπεσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας και σκέφτομαι ότι λόγω προχωρημένης ηλικίας, δεν κατάφερε να αντέξει κι κατέρρευσε. Με μικρά γράμματα κάτω από τον τίτλο, έγραφε  την πραγματική αιτία της πτώσης που ήταν «Ανεβαίνοντας στη σκηνή παραπάτησε» .  Όπως θα δείτε κι εσείς στο video, o 83χρ5ονος Ringo σκόνταψε πριν εμφανιστεί στη σκηνή κι έπεσε, ατύχημα που συμβαίνει σε όλους μας, αλλά για να τραβήξει χτυπήματα και το μάτι του επισκέπτη, ο τίτλος ήταν παραπλανητικός.



• Έξη κασέτες με γενικό τίτλο The Beatles Derek Taylor Never-Before-Heard Collection of Lost Beatles Recordings, με αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια,  ηχογραφήσεις από πρόβες και συνεντεύξεις των Beatles, θα δημοπρατηθούν κι η αξία του αναμένεται να φθάσει  μεταξύ 300.000 και 500.000$. Η πρώτη κασέτα περιλαμβάνει πρόβες για το άλμπουμ Sgt. Pepper, ηχογραφημένες στα τέλη του 1966 και στις αρχές του 1967, καθώς και ήχους από αγροτικά ζώα, φωνητικά σε διάφορες προφορές και ένα απόσπασμα από τον Paul McCartney που παραπονιέται για τη ζέστη. Η δεύτερη κασέτα περιέχει μουσική από τον George Harrison με τον κιθαρίστα να τζαμάρει με την Bonzo Dog Doo-Dah Band, καθώς και μια εκτέλεση του "While My Guitar Gently Weeps" με τον Jimmy Page, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της δημοπρασίας!!!  Η τρίτη κασέτα περιλαμβάνει περισσότερες στιγμές του Harrison με την Doo-Dah Band. Η τέταρτη κασέτα αλλάζει θέμα σε μια 45λεπτη συνέντευξη με τον John Lennon, στην πέμπτη κασέτα εμφανίζεται η Ono κι ακούγονται οι κραυγές της καθώς και μια συζήτηση για τον Lennon. Τέλος, η έκτη κασέτα ηχογραφήθηκε γύρω στα Χριστούγεννα και περιλαμβάνει τον Lennon να παίζει ακουστική κιθάρα και να τραγουδάει τραγούδια γραμμένα από τον ίδιο και την Kyoko Chan Cox, την κόρη της Ono από τον πρώτο της γάμο.
• Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων άλμπουμ στη Μ.Βρετανία, το πρώτο στη λίστα είναι το Greatest Hits(1981) των Queen με 7.000.000 πωλήσεις ΜΟΝΟ στη Βρετανία, ενώ το Greatest Hits II(1991) ακολουθεί πιο χαμηλά με 4.000.000 αντίτυπα.

• Δείτε το video single που παρουσίασαν οι Dokken για το "Gypsy", μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους  Heaven Comes Down που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου.

• Ο 72χρονος Joe Lynn Turner και η Λευκορώσα σύζυγός του Maya Kozyreva, απέκτησαν το πρώτο μωρό τους. Ένα υγιές αγοράκι που θα τον ονομάσουν Matteo. Να είναι υγιές και τυχερό!
• Το 1993, οι David Coverdale και Jimmy Page, κυκλοφόρησαν ένα και μοναδικό άλμπουμ συνεργασίαςς με τίτλο τα ονόματά τους και τη συμμετοχή των Denny Carmassi ντραμς και Ricky Phillips/ Jorge Casas μπάς. Μετά από 30, αποκαλύφθηκε ότι είχαν πλησιάσει τους John Entwistle (Who) και Chris Squire(Yes) για τη θέση του μπασίστα, αλλά και οι 2 περιπτώσεις δεν προχώρησαν.
• Έπρεπε οι  Queensryche να διασκευάσουν το "Rebel Yell" του Billy Idol για να δούμε ένα Video με ωραίες γυναίκες. Το τραγούδι υπάρχει σαν bonus track στο τελευταίο άλμπουμ τους Digital Noise Alliance(2022 ).


• Σύμφωνα με το ιστορικό μέλος και μπασίστα των Riot V, Van Stevern το αμερικάνικο συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο του δίσκο μέσα στους πρώτους μήνες του 2024.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Terry Kirkman, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του αμερικάνικου συγκροτήματος των 60’s, Association.
• Παράλληλα με τους Accept, o κιθαρίστας τους Wolf Hoffmann, παρουσίασε ένα καινούριο project, με τη συμμετοχή της βιολίστριας, Ava-Rebekah Rahman και του συνθέτη, ενορχηστρωτή και μαέστρο Stephen Bentley-Klein..Αναμένομεν.
• Δείτε το καινούργιο video single του Duff McKagan με τίτλο "Longfeather" από το ομώνυμο 3ο προσωπικό του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.

28/9/23




 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου