ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: MAJOR TWILIGHT/DIVINER


Οι Major Twilight είναι μια ευχάριστη έκπληξη που έρχεται από την Κέρκυρα κι αποτελούνται από τους Νίκο Μολδοβάνο φωνή, μπάσο, Κώστα Σουέρεφ ντραμς Σπύρο Σπυράκο κιθάρες (από τους Gandi), Σωτήρη Βογιατζόγλου κιθάρες και Αλέξανδρο Σωτηριανό  πλήκτρα (οι Σουέρεφ και Σωτηριανός είναι γνωστοί και από τους επίσης Κερκυραίους Black Strat Band που έχουν κυκλοφορήσει 2 cd). Ένα τραγούδι, ερμηνεύει η Sugahspank!  
Οι Major Twilight (πήραν το όνομά τους από τα αγγλικά πιστοποιητικά ενός…γάτου) κυκλοφόρησαν το cd In Limbo με 8 τραγούδια με το στιχουργικό περιεχόμενο, γραμμένο από τον Μολδοβάνο, να κινείται σε εμπειρικά θέματα ψυχοθεραπείας (ο ίδιος είναι ψυχολόγος), με πιο προσωπικό το “Nobody’ Fault but mine”, η δε μουσική είναι πολύ κοντά στον ήχο του Nick Cave, ειδικά η ερμηνεία. Το παράδοξο με τα 8 τραγούδια του In Limbo είναι ότι όλα (χωρίς υπερβολή) είναι υψηλού επιπέδου και εκείνο που προκαλεί εντύπωση με το πρώτο άκουσμα, είναι ο συγκροτημένος ήχος τους (indies ‘90s) και το καλό παίξιμό τους.   


Η πλειονότης των τραγουδιών, γράφτηκαν μεταξύ 2015-2017 και η ζωγραφιά (σ.σ. μουντζούρα!) στο εξώφυλλο είναι το γιού του Μολδοβάνου. Μπορείτε να το αγοράσετε από το Apple store, πατήστε εδώ και σε φυσική μορφή στο nikomoldo@yahoo.com

 Στις 10 Νοεμβρίου, οι Diviner θα κυκλοφορήσουν το νέο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο Avalon. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σαν Jewel Case CD, μαύρο βινύλιο με εσώφυλλο,  σε περιορισμλενες εκδόσεις 200 αντιτύπων ( ασημί βινύλιο σε gatefold sleeve), διαφανές πορτοκαλί βινύλιο σε gatefold sleeve και σε μορφή digital streaming/download. Η παραγωγή έγινε από τον Fotis Benardo που ήταν και μηχανικός ήχου, ενώ η συνπαραγωγή από το συγκρότημα. Το συγκρότημα, αναφέρει στο δελτίο τύπου: «Εμπνευσμένη σύνθεση τραγουδιών και ασυμβίβαστο heavy metal μεγαλείο με όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού κλασικού δίσκου το Avalon είναι  ισχυρό, μελωδικό, επικό, σκοτεινό, πνευματικό, ατμοσφαιρικό, έντονο, επιθετικό, ωμό και διαφορετικό ταυτόχρονα. Είναι ένα διαχρονικό ταξίδι που κόβει την ανάσα από τον σκληρό δυστοπικό κόσμο, στα βαθύτερα όνειρά μας, στον ανώτερο εαυτό μας, αναζητώντας τα αληθινά μυστικά της ζωής και πέρα από αυτά. Γεμάτο περιπέτεια, συναίσθημα και αγνή μαγεία που θα κλέψει την καρδιά κάθε λάγνου και αφοσιωμένου metal fan. Welcome aboard!». To εξώφυλλο επιμελήθηκε ο George Zacharo. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

13/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου