ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: DORO/ANN WILSON/CIRITH UNGOL


 Στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της Doro. Τίτλος του Conqueress - Forever Strong And Proud, με 15 τραγούδια, δύο από τα οποία είναι διασκευές σε κλασικά κομμάτια, όλα σε παραγωγή του Andy Sheep. Το ένα στο Living After Midnight των Judas Priest, με καλεσμένο τον Rob Halford και το δεύτερο το Total Eclipse Of The Heart, σύνθεση του Jim Steinman που αρχικά είχε τραγουδήσει η  Bonnie Tyler, που το είχε κάνει τεράστια επιτυχία. Και σ΄αυτό, τραγουδάει ντουέτο με τον Halford! Ειδικά το Total Eclipse Of The Heart, δεν προβλεπόταν να μπει στο άλμπουμ γιατί όταν παρέδωσαν την ηχογράφηση, το βινύλιο είχε ήδη τυπωθεί κι έτσι συμπεριλήφθηκε μόνο στο cd.  Το cd θα είναι 2πλό και το δεύτερο θα περιέχει 5 bonus tracks. Δείτε και τα 2 video και για το «Living After Midnight» αλλά και για το "Time For Justice", που η σκηνοθεσία του είναι σε στυλ των ταινιών Mad Max.


Το συγκρότημα της Ann Wilson,οι Tripsitter θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου το άλμπουμ τους Αnother Door, έχοντας ήδη παρουσιάσει το πρώτο video single, "This Is Now" Που βιντεοσκοπήθηκε live. Οι Tripsitter αποτελούνται από Tony Lucido μπάσο, Ryan Wariner κιθάρα,Sean T Lane ντραμς, Paul Moak κιθάρα/πλήκτρα και Tom Bukovac κιθάρα. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε το StormStudio που είχε δημιουργήσει ο Storm Thorgerson μαζί με συνεργάτες του.


Το 6ο άλμπουμ τους κυκλοφορούν οι Αμερικάνοι Cirith Ungol. Τίτλος του Dark Parade κα ιθα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου από την ιστορική εταιρεία Metal Blade.
Σχετικά με το άλμπουμ ο ντράμερ Rob Garven είπε: «Τα μέλη της μπάντας έχασαν στενούς συγγενείς και παλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε μέσα στην πανδημία που κατέστρεψε τον πληθυσμό και τις οικονομίες.

Όσο τρομακτικό κι αν ήταν, ήταν το τέλειο σκηνικό για το doom-φορτωμένο μήνυμά μας για έναν κόσμο στα πρόθυρα της καταστροφής»,  με τον τραγουδιστή Tim Baker να συμπληρώνει για το στιχουργικό  περιεχόμενο του πρώτου τραγουδιού, το “Velocity (S.E.P.) που παρουσιάζουν σαν single. “Έχει να κάνει με το τι συμβαίνει όταν πουλάμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Την ψυχή μας –αν υπάρχει τέτοιο πράγμα-, την αξιοπρέπειά μας, την περηφάνια μας, ή οτιδήποτε άλλο έχουμε που μπορούμε να ανταλλάξουμε και θα μας βοηθήσει στο αέναο κυνήγι του χρήματος, της δόξας, της δύναμης και της κυριαρχίας επί των άλλων».

20/9/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου