OLDIES BUT GOODIES:WISHBONE ASH (Live) /STATUS QUO (Archive Live)/NIGHT RANGER(Live)

To 1973 οι Wishbone Ash κυκλοφόρησαν το ιστορικό άλμπουμ τους Live Dates, για να ακολουθήσουν μια σειρά πολλών α άλλων live άλμπουμ. Μόλις αυτές τις ημέρες ανακοίνωσαν την κυκλοφορίας του Live Dates Live για τις 29 Σεπτεμβρίου σε CD, 2πλό βινύλιο και ψηφιακά. Η σύνθεση του ιστορικού συγκροτήματος είναι Mark Abrahams κιθάρα ,Bob Skeat μπάσο, Andy Powell κιθάρα (ο μόνος από την αρχική σύνθεση) και Mike Truscott ντραμς. Μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνει το  Live Dates Live είναι και τα The King Will Come, Warrior,  Throw Down The Sword,  Rock n Roll Widow,  Ballad Of The Beacon,  The Pilgrim,  Blowin' Free, Jailbait, Lady Whiskey, Phoenix κ.α. Οι παλαιότεροι θα 'εχουν διαπιστώσει την ομοιότητα του εξώφυλλου (εκτός του χρώματος)
Τη σειρά Official Archive Series, με παλαιές live ηχογραφήσεις, ανακοίνωσαν οι Status Quo με πρώτη την κυκλοφορία στις 11 Αυγούστου, τουVol. 1 - Live In Amsterdam που ηχογραφήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2019 κατά τη διάρκεια της Pictures Exposed world tour. Η σύνθεση του ιστορικού συγκροτήματος είναι Francis Rossi, Rick Parfitt, Andrew Bown, John "Rhino" Edwards και Matt Letley. Το Vol. 1 - Live In Amsterdam θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο και ψηφιακά και θα περιέχει και τα Caroline, Rain, Don't Drive My Car, Mean Girl, Softer Ride, The Proposing Medley κ.α. Μόνο για συλλέκτες!
Οι Night Ranger επιστρέφουν δισκογραφικά με την κυκλοφορία live album 40 Years And A Night With Contemporary Youth Orchestra. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd, dvd και Blu-ray στις 20 Οκτωβρίου με πρώτο single το "(You Can Still) Rock In America (Live)".
Σύμφωνα με τον Jack Blades, ήταν ένα όνειρό τους να πραγματοποιήσουν ηχογράφηση με ορχήστρα. "Δεν είναι τόσο εύκολο να ηχογραφήσεις μες μια ορχήστρα όσο και να είσαι καλός μουσικός. Η συμμετοχή της CYO (Contemporary Youth Orchestra η οποία έχει ηχογραφήσει και με τους Styx) του Cleveland ήταν μια  μοναδική εμπειρία γιατί παίξαμε με νεότερους μουσικούς όχι μόνο να αγκαλιάζουν αλλά να απολαμβάνουν τη μουσική μας. Είδαμε πόσο καλή και σκληρή δουλειά έκαναν στις πρόβες, σε τραγούδια που δεν είχαν ξανά ακούσει". Μεταξύ άλλων το 40 Years And A Night With Contemporary Youth Orchestra περιλαμβάνει και τα Sentimental Street, High Road, Goodbye, When You Close Your Eyes, Don't Tell Me You Love Me και Sister Christian. Η σύνθεση των Night Ranger είναι Jack Blades μπάσο/τραγούδι, Kelly Keagy ντραμς/τραγούδι, Βrad Gillis κιθάρες, Eric Levy πλήκτρα, Keri Kelli κιθάρες.





 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου