ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: ANGRA/DOKKEN

Με τραγουδιστή τον πρώην Rhapsody Of Fire, Fabio Lione επέστρεψαν οι Angra με καινούργιο άλμπουμ. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου με τίτλο Cycles Of Pain και την ίδια ημέρα θα δώσουν συναυλία-παρουσίαση των καινούργιων τραγουδιών τους στο São Paulo. Παράλληλα με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του, το συγκρότημα παρουσίασε και το πρώτο video single που είναι το:Ride into the Storm".

Καινούργιο άλμπουμ, το 13ο στη δισκογραφία τους έχουν και οι Dokken. Τίτλος του Heaven Comes Down που θα κυκλοφορήσει στιθς 27 Οκτωβρίου σε cd, βινύλιο και ψηφιακά, σε παραγωγή των Bill Palmer και Don Dokken και μίξη του Kevin Shirley.  Πρώτο video single το «Fugitive», με την έμπνευση για τους στίχους να προέρχεται από τον αβέβαιο κόσμο μας.


«Πολλοί αυτές τις ημέρες έχουν ένα αίσθημα φυγής, γι αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη Φυγάς στον τίτλο» λέει ο 70χρονος Don Dokken. "H έμπευση για να το γράψω, μου ήλθε το βράδυ όπως τα περισσότερα τραγούδια που έχω συνθέσει» λέει ο Dokken “το καθαρό μυαλό είναι το καλύτερο συστατικό για να γράψεις, είναι η καλύτερη φόρμουλα».

9/8/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου