O ULI JON ROTH ΤΖΑΜΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SAXON ΚΙ Ο TED NUGENT ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT RANGERS


Η καλοκαιρινή περιοδεία των Saxon, φέρνει μαζί της στη θέση του κιθαρίστα ένα ιστορικό όνομα,  αυτό του Brian Tatler των Diamond Head, ο οποίος αντικατέστησε τον οριστικά αποχωρήσαν τα Paul Quinn. H εμφάνισή του στο Rockwave στις 9 Ιουλίου στο Terra Vibe ήταν μάλιστα η πρώτη συναυλία του με το συγκρότημα. Στη συνέχεια, στις 10 Ιουλίου, εμφανίστηκαν στο Time To Rock festival στο Knislinge της Σουηδίας κάτω από βροχή (δείτε το video) όπου στη σκηνή ανέβηκε μαζί τους ο πρώην Scorpions, Uli Jon Roth κι έπαιξαν τα "Denim And Leather" και "747 (Strangers In The Night)". O Tattler δεν έμεινε μόνο εδώ, με δηλώσεις του στο podcast του δημοσιογράφου "Metal Dave" Glessner, είπε ότι επιθυμεί να γίνει μόνιμο μέλος των Saxon καθώς είναι φίλος με τον Byff και ξέρει τους άλλους μουσικούς χρόνια. “Έχουμε παίξει(σ.σ. σαν Diamond Head) σε πολλά φεστιβάλ μαζί τους κι έχουμε ανοίξει πολλές συναυλίες τους. Πέρυσι κάναμε μια μεγάλη περιοδεία, 33 ημερομηνιών σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο κι όλα πήγαν καλά. Όταν ο Byff με πήρε τηλέφωνο τον Μάρτιο και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω τη θέση του Paul, τού  είπα «Ναι. Απολύτως.'"

Και συνεχίζει: “Για εμένα, οι Diamond Head θα είναι πάντα το μωρό μου, αλλά τώρα να έχω μια νέα πρόκληση, σ αυτήν την ηλικία μου, με ένα συγκρότημα υψηλότερου επιπέδου. Οι Saxon θα είναι πάντα το μεγάλο όνομα σε ένα φεχτιβάλ όπως στα Wacken, ενώ εμείς σαν Diamond Head  έχουμε παίξει στο Wacken, αλλά στη μικρότερη σκηνή, μεσημεριανές ώρες ή απόγευμα. Νομίζω ότι αν γίνω μόνιμο μέλος των Saxon, θα είναι ένα μεγάλο άλμα για μένα».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Night Ranger στην Αμερική, ο Ted Nugnet ανέβηκε στη σκηνή κι έπαιξε 2 τραγούδια, τα  "Coming Of Age" από τους Damn Yankees (από την εποχή που ήταν μέλος τους μαζί με τον Jack Blades) και το δικό του "Cat Scratch Fever". Η συναυλία έγινε στο Traverse City του Michigan και τα μέλη των Night Ranger είναι που είναι επάνω στη σκηνή είναι οι Kelly Keagy ντραμς, Brad Gillis κιθάρα, Keri Kelli κιθάρα, Jack Blades μπάσο/τραγούδι και Eric Levy πλήκτρα. Ο Ted Nugent είναι σήμερα 75 ετών κι όπως βλέπετε , η ενέργεια περισσεύει και για νεότερους.



Α.Ρ.

30/7/23



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου